fbpx

Sajtótükör

A Kaposvári Egyetem sajtómegjelenései a helyi, megyei és országos médiában.

Sajtókapcsolat

Báthory Gyöngyvér, sajtószóvivő
+36-30-569-5759
bathory [PONT] gyongyver [KUKAC] szie [PONT] hu

2020. július 24.

Közel félezer jelentkezőnek sikerült bekerülni a Kaposvári Egyetemre

Közel ötszáz diák kezdheti a következő tanévet a Kaposvári Egyetemen. Már az áprilisi jelentkezési adatok is azt mutatták, hogy a Kaposvári Egyetem idei felvételi adatai az országos trendekhez hasonlóan alakulnak. Idén kevesebb diák jelentkezett felsőoktatásba, sokat esett a számuk az elmúlt évekhez képest.
Forrás: sonline.hu

2020. július 24.

Új otthon után kutatnak az idei gólyák

Élénkül a kereslet az albérletek és a kollégiumok iránt Kaposváron. Sok fiatal már most keresi, hogy milyen lakhatási lehetőségei vannak. A többség még mindig a kollégiumot választja, ugyanis ez a legolcsóbb és a legközelebbi a Kaposvári Egyetemhez. A somogyi megyeszékhelyen közel kilencszáz hallgatót tudnak fogadni a három kollégiumban.
Forrás: sonline.hu

2020. július 24.

Félezren kezdik meg tanulmányaikat a Kaposvári Egyetemen

Mintegy félezren felvételiztek sikerrel a Kaposvári Egyetemre. A legmagasabb ponthatárok ezúttal is a gazdasági képzésekben jelentkeztek, de nehéz volt bekerülni a színművész, valamint a látványtervező szakokra is, ahol 400 pontot kellett elérniük a felvételizőknek.
Forrás: sonline.hu

2020. július 23.

Nyilvánosságra hozták a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták csütörtök este az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, ezzel eldőlt, hogy a több mint 91 ezer jelentkező közül az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. Már az áprilisi jelentkezési adatok is azt mutatták, hogy a Kaposvári Egyetem idei felvételi adatai az országos trendekhez hasonlóan alakulnak. Mint ismert, 19 éve nem volt ennyire alacsony a felsőoktatásba jelentkezők száma. Jó hír ugyanakkor, hogy – az országosan tendencián túl – a Kaposvári Egyetem képzései iránt egyáltalán nem csökkent az érdeklődés.
Forrás: kapos.hu

2020. július 23.

Nyilvánosak a ponthatárok: félezren felvételiztek sikerrel a Kaposvári Egyetemre

Agrármérnökire 300, pénzügy és számvitel szakra 400 pontot kellett szerezni. Mintegy ötszáz diák nyert felvételt a Kaposvári Egyetemre. A legmagasabb ponthatárok ezúttal is a gazdasági képzésekben jelentkeztek, de nehéz volt bekerülni a színművész, valamint a látványtervező szakokra is, ahol 400 pontot kellett elérniük a felvételizőknek.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. július 17.

Szenátusi ülésen ismerték el a Kaposvári Egyetem legkiválóbb dolgozóit

A kiemelkedő munkát végző dolgozókat ismerték el szerdán a Kaposvári Egyetem ünnepi szenátusi ülésén. A Németh Antal Színművészeti és Kulturális Központban tartott eseményen átadták a jubileumi díjakat is, amelyet néhai dr. Baka Józsefnek, prof. dr. Horn Péternek, valamint dr. Leitner Sándornak ítéletek oda.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. július 15.

Rangos elismerésben részesült dr. Neszményi Zsolt

A Kaposvári Egyetem vezetősége zártkörű rendezvény keretében ünnepelte meg az egyetem alapításának 20. évfordulóját.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. július 15.

Doktorjelölteket avattak, életműdíjast ünnepeltek a Kaposvári Egyetemen

Stettner Eleonóra egyetemi docens kapta a Kaposvári Egyetem Életműdíját a szerdai ünnepi szenátusi ülésen, ahol további elismeréseket is átadtak. Negyvenedik alkalommal tartották meg a doktorjelöltek avatását.
Forrás: sonline.hu

2020. július 15.

Ünnepelt az egyetem

A Kaposvári Egyetem legendás oktatóit és az új doktorjelölteket köszöntötték szerdán.
Forrás: kapos.hu

2020. július 11.

Nagy munkában a gyakorló ovi kis kertészei

Már munkájuk gyümölcséből csemegézhetnek a gyermekek a Kaposvári Egyetem Gyakorló Óvodájának Élménykertjében. A kicsik kóstolhattak új hagymát, céklát és paradicsomot is, a cukkiniből pedig finom ebéd készült. A cél, hogy közelebb hozzák a vidéki életet az óvodásokhoz.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. július 09.

Szüreteltek az ovisok

Már az élményportájukon megtermelt zöldségeket fogyasztják a Kaposvári Egyetem Gyakorló Óvodájának picinyei.
Forrás: kapos.hu

2020. július 09.

Ekétől a drónig: digitalizálódik a mezőgazdaság

Az agrár-felsőoktatás megújításának egyik tervezett lépése éppen ez. Ahol pedig ez leghamarabb hazánkban bekövetkezhet, az a Kaposvári Egyetemet, a Szent István Egyetemet, az Eszterházy Károly Egyetem Keszthelyi campusát és a Pannon Egyetem Georgikon karát tömörítő új Szent István Egyetem lehet.
Forrás: agrariumblog.hu

2020. június 23.

Az új óriásegyetem része lesz a kaposvári campus

Augusztus elsejével négy felsőoktatási intézmény egyesülésével egy új, egységes agrártudományi campus jön létre. Ennek a része lesz a két évtizedes múltra visszatekintő Kaposvári Egyetem is.
Forrás: kapos.hu

2020. június 23.

Minden kar és a jelenlegi dolgozók is maradnak a Kaposvári Egyetem integrációja után

A gödöllői Szent István Egyetem kampusza lesz augusztus 1-jétől a Kaposvári Egyetem. Továbbá a felsőoktatási törvény módosítása értelmében az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa és a Pannon Egyetem Georgikon Kara is összeolvad a gödöllői Szent István Egyetemmel.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. június 23.

Új képzéseket hozhat Kaposvárra a Szent István Egyetem

Az alapítványi működésre való felkészülésről fog szólni a következő hat hónap a Kaposvári Egyetemen. A Szent István Egyetembe történő beolvadásssal nem szűnnek meg képzések és augusztustól mindenkinek lesz munkája, aki most az intézményben dolgozik.
Forrás: sonline.hu

2020. június 18.

A Kaposvári Egyetemen megtartják a diplomaosztó ünnepséget

A Kaposvári Egyetem vezetése figyelembe véve a hallgatók és a szülők kérését úgy döntött, hogy mégis megtartja idén a diplomaosztókat, igazodva az aktuális járványügyi helyzethez. Az ünnepségeket a biztonság érdekében karonként, hozzátartozók nélkül, kizárólag a végzettek jelenlétével szervezi meg az intézmény a Németh Antal Kulturális Központban.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. június 18.

Megtartják a diplomaosztót a Kaposvári Egyetemen

Az ünnepségeket karonként, hozzátartozók nélkül, kizárólag a végzettek jelenlétével szervezi meg az intézmény.
Forrás: kapos.hu

2020. június 10.

Digitálisan küzdöttek a diplomáért

Idén rendhagyó módon online államvizsgáznak a hallgatók a Kaposvári Egyetemen.
Forrás: sonline.hu

2020. június 8.

Virtuális diplomaosztó a Kaposvári Egyetemen

Egy különleges videó készül a campuson.A bizonytalan járványügyi helyzetre való tekintettel idén különleges módon, virtuális diplomaosztóval ünnepli végzős hallgatóit a Kaposvári Egyetem - tájékoztatott a ke.hu.
Forrás: kapos.hu

2020. június 8.

Virtuális diplomaosztóval ünnepli végzőseit a Kaposvári Egyetem

A bizonytalan járványügyi helyzetre való tekintettel idén különleges módon, virtuális diplomaosztóval ünnepli végzős hallgatóit a Kaposvári Egyetem. Az intézmény vezetése számára elsődleges polgárai biztonsága, ugyanakkor az is kiemelten fontos, hogy méltó módon köszöntsék a friss diplomásokat.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. június 5.

Újabb részletek rerültek ki A Kaposvári Egyetem és A Szent István Egyetem összeolvadásáról

A Magyar Közlöny május 28-i számában megjelent törvénymódosítás értelmében idén augusztus 1-jétől a teljes Kaposvári Egyetem és a Szent István Egyetem egy szervezetben működik tovább. Így létrejöhet a régió egyik legnagyobb agrárképzési intézménye.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. június 4.

Mutatjuk, mi a teendő, ha gidával vagy borjúval találkozunk az erdőben - videó

Tavasz végén kezdetét vette az őzek és a szarvasok ellése, ezért előfordulhat, hogy az erdőt járva gidákkal és borjúkkal találkozhatunk. A Kaposvári Egyetem Bőszénfai Szarvasfarm vezetőjét, Nagy Jánost kérdeztük arról, hogy mi a teendő akkor, ha egy védtelennek tűnő kisállattal találjuk szembe magunkat. A vezető emellett sok más érdekességet is mesélt az erdő lakóiról.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. május 23.

TDK egy kicsit másképp

Akárcsak az érettségi, úgy a Kaposvári Egyetem Tudományos Diákköri Konferenciája is rendhagyó volt az idén. Ez a fórum teljes egészében a virtuális térben zajlott.
Forrás: kapos.hu

2020. május 23.

A Kaposvári Egyetem színészhallgatói újra gondolták a híres festményeket

A Rippl-Rónai Művészeti Kar Bozsik-Bakos-Kiss osztályának harmadéves színész hallgatói régi, híres festményeket gondoltak újra, melyeket nagy örömünkre a közösségi oldalukon is megosztottak.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. május 23.

Angolul is elindulhat a vidékfejlesztési agrármérnök szak Kaposváron

Újabb idegen nyelvű képzés indulhat a Kaposvári Egyetemen. Az Oktatási Hivatal döntése értelmében várhatóan ősztől angolul is elérhetővé válik a Gazdaságtudományi Kar vidékfejlesztési agrármérnök mesterszakja.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. május 22.

Idén is kiosztották az élsportolói ösztöndíjakat

A város és az egyetem közös támogatását 12 hallgató nyerte el. Összességében négymillió forintról van szó.
Forrás: kapos.hu

2020. május 22.

A vírus idején még fontosabb a támogatás: 12 egyetemi hallgató kapott élsportolói ösztöndíjat

A Kaposvári Egyetem 12 hallgatójának ítélték oda idén az élsportolói ösztöndíjat. A koronavírus-járvány miatt az ünnepélyes átadó ugyan elmaradt, de az érintettek már megkapták oklevelüket és a pénzügyi támogatást is. Az intézmény és Kaposvár városa 4 millió forinttal segíti a fiatal sportolók karrierjét.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. május 16.

Élményporta az oviban

A Kaposvári Egyetem Gyakorló Óvodájában új élmények és új ismeretek várják a gyerekeket.
Forrás: kapos.hu

2020. április 9.

Nem kevesebb lesz, hanem több

Ezt Kaposvár polgármestere nyilatkozta a Kaposvári Egyetem átalakítása kapcsán. Nem gyengül, sőt fennállása óta most lesz a legerősebb. Nem kevesebb lesz, hanem több! Így fogalmazott csütörtöki rádióinterjújában Kaposvár polgármestere az egyetemi átalakításokkal kapcsolatban.
Forrás: kapos.hu

2020. április 9.

Szita: az átszervezéssel nem kevesebb, hanem több lesz a Kaposvári Egyetem

Nem gyengül, sőt fennállása óta most lesz a legerősebb a kaposvári egyetem - mondta csütörtöki rádióinterjújában Kaposvár polgármestere. Szita Károly hangsúlyozta: egy kelet-európai mércével is komolynak számító egyetem jön létre az átalakítással.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. április 8.

Az országos trendeket tükrözik a Kaposvári Egyetem felvételi adatai

A Kaposvári Egyetem a következő tanévben továbbra is magas színvonalú és széles körű képzési kínálattal és új szakokkal várja a jelentkezőket. Az intézmény idei felvételi adatai az országos trendekhez hasonlóan alakultak, így a kötelező emelt szintű érettségi bevezetése az intézmény több képzési területét is érintette.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. február 14.

Online matematikai alkalmazás segíti a Kaposvári Egyetem hallgatóit

Már elérhető az az online gazdasági matematikai alkalmazás, amelyet a Kaposvári Egyetem vezetésével a visegrádi országok különböző felsőoktatási intézményei fejlesztettek ki az elmúlt egy évben.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. február 13.

Új alkalmazás könnyítheti a számolást a gazdasági képzéseken

Az applikációt szerdán mutatták be a Kaposvári Egyetemen. Könnyebbé és gyorsabbá teszi speciális számítási feladatok megoldását gazdaságtudományi képzéseken egy új mobiltelefonos gazdasági matematikai alkalmazás.
Forrás: kapos.hu

2020. február 13.

Új alkalmazás könnyítheti a számolást gazdaságtudományi képzéseken

Könnyebbé és gyorsabbá teszi speciális számítási feladatok megoldását gazdaságtudományi képzéseken egy új mobiltelefonos gazdasági matematikai alkalmazás - tájékoztatta a Kaposvári Egyetem az MTI-t.
Forrás: humanpolitika.hu

2020. február 13.

Új alkalmazás könnyítheti a számolást gazdaságtudományi képzéseken

Könnyebbé és gyorsabbá teszi speciális számítási feladatok megoldását gazdaságtudományi képzéseken egy új mobiltelefonos gazdasági matematikai alkalmazás - tájékoztatta a Kaposvári Egyetem szerdán, közleményben az MTI-t.
Forrás: infoter.hu

2020. február 13.

Új alkalmazás könnyítheti a számolást gazdaságtudományi képzéseken

Könnyebbé és gyorsabbá teszi speciális számítási feladatok megoldását gazdaságtudományi képzéseken egy új mobiltelefonos gazdasági matematikai alkalmazás – tájékoztatta a Kaposvári Egyetem szerdán, közleményben az MTI-t.
Forrás: kozszolgalat.hu

2020. február 12.

A gazdaságtudományi képzéseken könnyítheti a számolást egy új alkalmazás

Könnyebbé és gyorsabbá teszi speciális számítási feladatok megoldását gazdaságtudományi képzéseken egy új mobiltelefonos gazdasági matematikai alkalmazás - tájékoztatott a Kaposvári Egyetem szerdán, közleményben.
Forrás: magyarhirlap.hu

2020. február 12.

M5 Híradó

M5 Híradó
Forrás: mediaklikk.hu

2020. február 12.

Új alkalmazás könnyítheti a számolást gazdaságtudományi képzéseken

Könnyebbé és gyorsabbá teszi speciális számítási feladatok megoldását gazdaságtudományi képzéseken egy új mobiltelefonos gazdasági matematikai alkalmazás – tájékoztatta a Kaposvári Egyetem szerdán, közleményben az MTI-t.
Forrás: magyarnemzet.hu

2020. február 12.

Új alkalmazás könnyítheti a számolást gazdaságtudományi képzéseken

Könnyebbé és gyorsabbá teszi speciális számítási feladatok megoldását gazdaságtudományi képzéseken egy új mobiltelefonos gazdasági matematikai alkalmazás - tájékoztatta a Kaposvári Egyetem szerdán, közleményben az MTI-t.
Forrás: hir.ma

2020. február 12.

Új alkalmazás könnyítheti a számolást a gazdaságtudományi képzéseken

Könnyebbé és gyorsabbá teszi a speciális számítási feladatok megoldását a gazdaságtudományi képzéseken egy új mobiltelefonos gazdasági matematikai alkalmazás – tájékoztatta a Kaposvári Egyetem szerdán, közleményben az MTI-t.
Forrás: hirado.hu

2020. február 11.

Szudánból érkezhetnek diákok az egyetemre

Új agrár továbbképzési programokat indít a Kaposvári Egyetem szudáni diákok számára. Az Egyetem, valamint az Agrár- és Környezettudományi Kar vezetőivel tárgyalt a Szudáni Köztársaság budapesti Nagykövetségének követ-tanácsosa hétfőn, a Kaposvári Egyetemen.
Forrás: kapos.hu

2020. február 11.

Szudáni diákoknak indít képzést a Kaposvári Egyetem

Új agrár továbbképzési programokat indít a Kaposvári Egyetem szudáni diákok számára. Az intézmény további nemzetköziesedését elősegítő kezdeményezés kapcsán hétfőn a kampuszra látogatott Hassan Ali Osman, a Szudáni Köztársaság budapesti Nagykövetségének követ-tanácsosa.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. február 10.

A kaposvári agrárképzéssel enyhítenék a szudáni élelmiszerhiányt

Szudáni fiatalokat képezne ki agrár-szakembereknek a Kaposvári Egyetem. Az angol nyelvű képzési program részleteiről hétfő délelőtt egyeztetett a kampusz vezetése Hassan Ali Osman, a Szudáni Köztársaság budapesti Nagykövetségének követ-tanácsosával, ideiglenes ügyvivőjével.
Forrás: sonline.hu

2020. február 10.

Somogy Tv

Somogy TV Híradó
Forrás: youtube.com

2020. február 4.

Ismét kiemelkedően teljesítettek a Kaposvári Egyetem sportolói

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságon kiemelkedő eredményt elért hallgatókat köszöntötték hétfő délután a Kaposvári Egyetemen.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. február 4.

Megállták a helyüket

Sikeres éven vannak túl azok a fiatalok, akik a tanulás mellett a sportban is megállják a helyüket. Nekik köszönhetően a Kaposvári Egyetem idén is az élmezőnyben végzett az összetett rangsorgban.
Forrás: kapos.hu

2020. február 2.

Minden képzést megismerhettek a diákok az egyetemen

A főépület aulájában megrendezett tájékoztatón az intézmény mind a négy kara bemutatkozott, így az érdeklődők megismerhették az Agrár- és Környezettudományi, a Gazdaságtudományi, a Pedagógiai és a Rippl-Rónai Művészeti Kar képzéseit is.
Forrás: sonline.hu

2020. január 31.

Pedagógiai asszisztensi program indul a Kaposvári Egyetemen

Egyedülálló pedagógiai asszisztensi program indul a Kaposvári Egyetemen. A Kaposvári Tankerületi Központtal együttműködve a 2019-20-as tanév második félévétől veszi kezdetét a program.
Forrás: sonline.hu

2020. január 31.

A Kaposvári Egyetem oktatói is bemutatkoztak a pécsi seregszemlén

A Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar oktatóinak munkái is láthatóak az ÁLLAPOTFELMÉRÉS PÉCS 2019 kiállításon. A tárlat célja, hogy a közönség és a szakma számára egyaránt megmutassa Pécs város és Baranya megye alkotóit.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. január 30.

"Tiszta Amerika" - meglestük az egyetem pomponcsapatát edzés közben

Gőzerővel edzenek a csajok, hiszen februárban már a Kaposvár Arénában az 1. MCM-Diamant Kaposvár meccsén fokozzák a hangulatot.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. január 29.

Tiszta Amerika: így készülnek a kaposvári pomponlányok

A hölgyekre kifejezetten mozgalmas hetek várnak. Az egyetemi csapat edzőtáborába stábunk is ellátogatott. A Kaposvári Egyetem pomponcsapata két évvel ezelőtt alakult. A lányok az idei látványsport fesztiválon mutatkozhattak be először a helyi nagyközönség előtt.
Forrás: kapos.hu

2020. január 29.

Nagyon várják a fiatalok az egyetem új mérnökképzését

Végzős középiskolás kaposvári diákokat faggattunk az induló villamosmérnök-képzésről. Nem túlzás azt állítani, a tanulók nagyon lelkesen fogadták az új kaposvári alapszak hírét. A gazdaság további élénkítésének, a város 21. századi újraiparosítási programjának része a Kaposvári Egyetem új, szeptemberben induló villamosmérnök-képzése, amelyre február 15-ig jelentkezhetnek a fiatalok.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. január 29.

Nemzetközi fesztiválon szerepelhetnek az egyetem hallgatói

A Kaposvári Egyetem hallgatói is bemutatkoznak a február 6-án kezdődő FACT (Festival Arts Cinema Theatre) nemzetközi fesztiválon. A Színház- és Filmművészeti Egyetem programsorozatára idén 6 országból - Ausztriából, Litvániából, Svájcból, Németországból, Franciaországból és Csehországból - érkeznek vendégek.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. január 29.

Lengyelországban állították ki a művészeti kar oktatóinak alkotásait

Lengyelországban mutatkoztak be alkotásaikkal a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar művészoktatói. A csoportos kiállítás február 4-ig látható a lublini egyetem művészeti galériájában.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. január 25.

Még nemzetközibb és színesebb lesz a Kaposvári Egyetem

Dr. Pacsay-Tomassich Orsolya, a Stipendium Hungaricum Programért felelős államtitkár látogatott a Kaposvári Egyetemre péntek délelőtt, hogy az ösztöndíjprogram lehetőségeiről egyeztessen az egyetem vezetésével.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. január 25.

150 friss diplomás lépett ki a Kaposvári Egyetem ajtaján

Csaknem 150 hallgató vehette át péntek délelőtt a diplomáját a Kaposvári Egyetemen. Az eseményen Prof. Dr. Kovács Melinda rektor kiemelte, a diplomás értelmiség feladata a közösség szolgálata. A Kaposvári Egyetem egy fiatalos, dinamikus és nyitott intézmény, amely nemcsak tudást, de értékrendet is ad hallgatóinak.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. január 24.

Kézhez kapták a munka gyümölcsét

149-en vehették át pénteken oklevelüket az egyetem keresztféléves diplomaosztóján. Az ünnepségen a Kaposvári Egyetem rektora elmondta: Kaposvár egy olyan tudásváros, amely folyamatosan gyarapszik, az idén 20 éves egyetem pedig évről-évre igyekszik megújulni a képzések területén is.
Forrás: kapos.hu

2020. január 24.

Repültek a sapkák, közel száz diploma landolt a zsebekben

Közel száz keresztféléves hallgató vehette át diplomáját pénteken a Kaposvári Egyetemen. Sokan közülük továbbtanulnak, mások a munkaerőpiacon szeretnének elhelyezkedni.
Forrás: sonline.hu

2020. január 24.

Lublinban nyílt kiállítás az egyetem művészeinek munkáiból

A Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar és a lublini UMCS (Maria Curie-Skłodowska University) Művészeti Kar között kötött együttműködési szerződés első lépéseként, csoportos kiállítás nyílt a lengyel egyetem művészeti galériájában. 2020. január 14 és február 4 között.
Forrás: sonline.hu

2020. január 23.

Februártól pomponcsapat buzdítja az 1. Mcm-Diamant Kaposvárt

A csütörtöki szerződéskötéssel már hivatalos, hogy saját pomponcsapatuk lesz a kaposvári felnőtt női röpislányoknak.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. január 23.

Pompon csapattal erősítettek a Diamant-lányok

Az egyetem csapata az idei látványsport fesztiválon mutatkozhatott be először a helyi nagyközönség előtt. Produkciójuk pedig nem csak a nézők tetszését nyerte el. A közelmúltban újabb sportolási lehetőséggel bővült a Kaposvári Egyetem kínálata. Megalakult ugyanis a pompon csapat.
Forrás: kapos.hu

2020. január 23.

Ízelítőt adtak a diákoknak a Kaposvári Egyetemen

Tájékoztatókkal, interaktív programokkal, kampuszvizittel és teaházzal várta a továbbtanulás előtt álló diákokat január 18-án, szombat délelőtt a Kaposvári Egyetem a nyílt napjuk során.
Forrás: kaposvarmost.hu

2020. január 23.

Pomponlányok is buzdítják a Diamantos lányokat

A jövőben már nemcsak az egyetemi sportcsapatokat, hanem az Extraligás I. MCM Diamant Kaposvár női röplabdacsapát is buzdítják majd a Kaposvári Egyetem pomponlányai.
Forrás: sonline.hu

© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat