fbpx

Tisztelt Érdeklődő!

"Mivel mindenki a maga módján látja a világot, a maga módján éli meg a nehézségeit és a sikereit. Tanítani annyi, mint megmutatni a lehetőséget. Tanulni annyi, mint élni a lehetőséggel."
(Paulo Coelho)

Az író szavaival köszöntjük a felnőttképzés világában.

Hazánkban a Felnőttképzési törvény lehetőséget biztosít arra, hogy a társadalom tagjai meg tudjanak felelni a gazdasági, a kulturális és technológiai fejlődés kihívásinak. Folyamatosan képezhessék önmagukat életkortól függetlenül. Intézményünk több, mint húsz éve biztosítja az élet-hosszig tartó tanulás lehetőségét azok számára, akik megtalálták a tanulásban, tudásban rejlő lehetőségeket.

Egyetemünk 2021. február 1-jétől alapítványi fenntartásban működik tovább, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem néven. A modellváltásnak köszönhető képzési palettánk folyamatosan fog megújulni. Még nagyobb szakértelemmel és még több képzési programmal várjuk szeretettel.

Tisztelettel:
Felnőttképzési és Szaktanácsadási Központ

 

Tervezett tanfolyamaink

Tanfolyam neve

Helyszín

Várható kezdés

Inszeminátor (szarvasmarha)

Kaposvár, Guba Sándor u. 40.

2021 nyara

Méhész

Kaposvár, Guba Sándor u. 40.

2021 ősz

 

Kontakt: Gyöngyösiné Szabó Judit, E-mail: gyongyosine [PONT] szabo [PONT] judit [KUKAC] uni-mate [PONT] hu 

Felnőttképzési engedélyszám: E-000293/2014 • Nyilvántartási szám: B/2020/003047

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem • Kaposvári Felnőttképzési és Szaktanácsadási Iroda • 7400 Kaposvár, Guba Sándor u.40.


Telefon: 06-82-505-825 • E-mail: felnottkepzes [PONT] kaposvar [KUKAC] uni-mate [PONT] hu

pedagogus 1

2021 szeptemberétől már a MATE (volt Szent István Egyetem) BUDAI CAMPUS-án (Budapest XI. kerület Villányi út) is indul pedagógusképzés levelező tagozaton államilag finanszírozott és önköltséges formában is.

Utoljára frissítve: 2021. február 19.

Elnöki különdíj a Kaposvári Campus csapatának

A leginnovatívabb projektötletért járó díjat, valamint egy ötödik helyezést is kiérdemeltek a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusának hallgatói, akik a XIX. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen szerepeltek eredményesen. A megmérettetést idén online formában valósították meg.

palinkatudomany 1903

Mi a különbség az olasz grappa és a törkölypálinka között? Mi történik, ha ugyanabból a kajszicefréből öt különböző főzőberendezéssel készítenek párlatokat? És vajon lehet készíteni párlatokat szárított csipkebogyóból is? Többek között ezeket a kérdéseket járták körül a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) frissen végzett pálinkamesterei, akik sikerrel teljesítették az ország egyetlen pálinkával foglalkozó, diplomát kínáló képzését az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézetben.

Utoljára frissítve: 2021. február 10.

elsargult level 1903

Napjainkban az élővizek minőségromlásának megállítása és visszafordítása érdekében egyre gyakrabban fordul a szakértők figyelme a vízi és mocsári növények lebomlásának vízminőségre gyakorolt hatásai felé. Ezt a területet kutatják a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Georgikon Campusának munkatársai is, akik a vízbe hulló növényi részek lebomlásával kapcsolatban értek el előremutató eredményeket a nemzetközi szinten használt avarzsákos módszerrel.

Utoljára frissítve: 2021. február 09.

Ellátásilánc-menedzsment mesterképzési szak indul a Kaposvári Campuson

Új mesterszak indul a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusán. Az Ellátásilánc-menedzsment mesterképzésen végzett hallgatók szinte azonnal munkát találnak, kezdő bruttó fizetésük pedig mintegy félmillió forint.

Utoljára frissítve: 2021. február 08.

Új mesterszak indul a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusán. Az Ellátásilánc-menedzsment mesterképzésen végzett hallgatók szinte azonnal munkát találnak, kezdő bruttó fizetésük pedig mintegy félmillió forint.

Kaposvári Campus

Piacképes diploma és jó fizetés – mindez a Tiéd lehet, ha a Kaposvári Campus műszaki képzéseit választod. Az már csak ráadás, hogy az egyetemi éveidet lenyűgöző környeztben és egy igazán élhető városban töltethed. Összeszedtük 5+1 pontban miért is érdemes minket választanod.

Utoljára frissítve: 2021. február 05.

mate sajto 1903

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) mai napon történő megalakulásával fontos mérföldkőhöz érkezett a hazai agrárképzés és agrár-felsőoktatás – hangzott el a mai sajtótájékoztatón. Az agrárium és a vidékfejlesztés az egyik leggyorsabban fejlődő képzési és tudományterület, így a tudásszint emelése, korszerűsítése elengedhetetlen, ehhez kapcsolódva rendkívüli szükség van a szakmai, elméleti és gyakorlati képzés, valamint az agrárszakmák iránti elkötelezettség, küldetéstudat erősítésére. A sajtórendezvény keretében ünnepi nyilatkozat aláírására is sor került.

Utoljára frissítve: 2021. február 02.

uj bakterium 1903

A műanyag felületekről izolált baktériumok iránti érdeklődés egyre jelentősebbnek mondható a természetes környezet egyre súlyosabb műanyagszennyezése miatt. A Szent István Egyetem (SZIE) kutatói most egy családi nyaralásnak hála fedeztek fel egy, a tudomány számára eddig ismeretlen fajt.

Utoljára frissítve: 2021. január 28.
1. oldal / 147
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat