fbpx
2021. február 11.

Pedagógus­képzések a Budai Campuson

pedagogus 1

2021 szeptemberétől már a MATE (volt Szent István Egyetem) BUDAI CAMPUS-án (Budapest XI. kerület Villányi út) is indul pedagógusképzés levelező tagozaton államilag finanszírozott és önköltséges formában is.

Induló szakok:

  • Csecsemő- és kisgyermeknevelő Ba,
  • Óvodapedagógus Ba,
  • Tanító Ba,
  • Neveléstudomány Ma

Jelentkezési határidő: 2021. február 15.

A képzés a Neveléstudományi Intézet (volt Pedagógiai Kar) kihelyezett tagozataként működik majd Budapesten, a Villányi úton.

Alkalmassági vizsga:

Budapesti helyszínen 2021. május 19-én tartjuk az alkalmassági vizsgát a csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus és tanító alapképzési szakokon, melyekre a felvételi jelentkezést követően intézményünk értesítést fog küldeni. A neveléstudomány mesterképzési szakon szóbeli felvételi elbeszélgetésre kerül sor ekkor. A felvételi és alkalmassági vizsgákat az aktuális járványügyi helyzet figyelembevételével szervezzük meg.

A kihelyezett képzés keretében az elméleti és gyakorlati órák megtartására valamint a vizsgáztatásra, Budapesten kerül sor. A szakmai gyakorlatok teljesítésére a lakóhely közelében kerülhet sor.

Felvételivel kapcsolatban érdeklődni lehet Bencéné dr. Fekete Anikó Andrea igazgatóhelyettesnél a bencene [PONT] fekete [PONT] aniko [PONT] andrea [KUKAC] uni-mate [PONT] hu címen.

Utoljára frissítve: 2021. február 19.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat