fbpx
2021. február 08.

Ellátásilánc-menedzsment mesterképzési szak indul a Kaposvári Campuson

Ellátásilánc-menedzsment mesterképzési szak indul a Kaposvári Campuson

Új mesterszak indul a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusán. Az Ellátásilánc-menedzsment mesterképzésen végzett hallgatók szinte azonnal munkát találnak, kezdő bruttó fizetésük pedig mintegy félmillió forint.

A képzés során a hallgatók képessé válnak a vállalati logisztikai rendszer és a vállalatokat átfogó ellátási láncok irányítására. A megszerzett elméleti tudás, illetve a modern gyakorlati megoldások birtokában hatékonyan tudják vezetni a logisztikai folyamatokat. A négy félév során a fiatalok megismerhetik a legkorszerűbb folyamatszervezési elveket, bepillantást nyerhetnek a logisztikai és ellátási koncepciókba és alkalmazási módszerekbe, a tervezés alapjaiba, a folyamatosan változó menedzsmentkoncepció főbb dilemmáiba, az ipar 4.0-tól a LEAN-en keresztül a fenntarthatósági elvek beépítéséig.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a frissdiplomások a képzés elvégzését követően egy hónapon belül munkába is állnak, kezdő fizetésük pedig félmillió forint körül mozog.

Jelentkezési határidő: 2021. február 15.

Figyelem! A szak a felvételi tájékoztató felületen (felvi.hu) jelenleg a Szent István Egyetem Társadalom- és Gazdaságtudományi Karhoz rendelve jelenik meg. Keresse a szaklistában a kaposvári képzési helyet!

További kérdés esetén keressék Dr. Csonka Arnold szakkoordinátort a csonka [PONT] arnold [KUKAC] uni-mate [PONT] hu e-mail címen.

Utoljára frissítve: 2021. február 08.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat