fbpx
2020. december 08.

Új képzések a Gazdaságtudományi Karon

Hallgatók a Gazdaságtudományi Karon

Új, népszerű szakokkal erősít a Szent István Egyetem Kaposvári Campus Gazdaságtudományi Kara. Az egyetemi integráció lehetőséget nyújt olyan kihelyezett képzések indítására, mint az országosan is rendkívül népszerű gazdálkodási és menedzsment szak. Emellett többek között informatikai képzési területtel is bővül az oktatási portfólió, de új mesterszakokra is jelentkezhetnek a felvételizők.

Komoly versenyelőnyt jelent, hogy az egyetemi integrációnak köszönhetően új szakok indulhatnak a Kaposvári Campuson. A Gazdaságtudományi Karon is jelentősen bővül a képzési kínálat.

"Kihelyezett képzésként olyan új szakokat tudunk indítani, mint az országosan is népszerű gazdálkodási és menedzsment alapszak. Emellett meghirdetjük a vezetés és szervezés, valamint marketing mesterszakot is"

– sorolta a lehetőségeket Dr. Szigeti Orsolya, a Kar dékánja.

Teljesen új területként jelenik meg a gazdasági informatikus alapszak, amely felsőoktatási szakképzési szakként is indul a Kaposvári Campuson.

"Nagyon fontos, hogy folyamatosan meg tudjunk újulni, hogy alkalmazkodjunk a piac és a helyi gazdaság igényeihez. Úgy érezzük, hogy hallgatóink kötődnek a Kaposvári Campushoz, szívesen maradnak itt az alapszak elvégzése után is. Ezért is örülünk, hogy mesterszakjaink körét tovább tudjuk bővíteni"

– fogalmazott Dr. Szigeti Orsolya, dékán.

A Kaposvári Campus Gazdaságtudományi Karán végzett hallgatókat szinte azonnal felszippantja a munkaerőpiac, sőt a duális képzésben résztvevők már az egyetemi évek alatt munkába állnak.

További információk az alábbi linken érhetők el.

Felsőoktatási szakképzések Alapképzések  Mesterképzések

© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat