fbpx
2020. október 19.

GTK Tudományos Diákköri Konferencia

gtk tdk 2020

A Szent István Egyetem Kaposvári Campus Gazdaságtudományi Kar 2020/2021. tanév őszi félévében várhatóan 2020. november 25-én rendezi meg a Kari Tudományos Diákköri Konferenciát (TDK), amelyre nagy szeretettel várja a jelentkezőket. Szeretnénk, ha ezen a rendezvényen is minél több tehetséges hallgató munkáját ismerhetnénk meg.

A TDK lehetőségét ajánljuk minden hallgatónk figyelmébe, aki szeretne bekapcsolódni az intézetek kutatási munkájába és szeretne tudományos szakmai tapasztalatot szerezni.
A kari tudományos diákköri konferenciákon résztvevő legjobb hallgatók részt vehetnek 2021. tavaszán az Országos Tudományos Diákköri Konferencián.
Különösen javasoljuk a felkészülést az MSc szakokra, a doktori képzésre jelentkezőknek és az államilag finanszírozott helyek elérését tervezőknek. Kérjük és várjuk továbbá azon hallgatók konferenciára való jelentkezését, akik korábban vagy jelenleg részt vesznek a Gazdaságtudományi Kar valamely kutatási projektjében, vagy a szakkollégiumi munkában.

A kari megmérettetésben az „A” tagozatban indulók közül az első helyezett versenyzője pénzjutalomban is részesül, amelyet a SOMTESZ ajánlott fel.

Jelentkezés feltételei:
A részvétel nyitott a FOSZK, alap és mesterképzésben részt vevő, aktív státuszú egyetemi hallgatók számára (a képzési formától, az oktatás nyelvétől függetlenül és kari megkötés nélkül), akik a gazdaságtudományok területén szeretnék munkájukat bemutatni.

A Kari Tudományos Diákköri Konferenciára két tagozatba lehet jelentkezni: 

  • „A” tagozat: befejezett, önálló kutatási eredménnyel rendelkező hallgatók részére
  • „B” tagozat: folyamatban lévő kutatás esetén, eredménnyel még nem rendelkező hallgatók részére

Formai követelmények:

  • „A” tagozat: A dolgozatokat a Közgazdaságtudományi Szekció felhívása alapján kérjük elkészíteni. A dolgozatok formai követelménye elérhető a kari TDT oldalon.
  • „B” tagozat: A „B” tagozatban indulók rövidebb terjedelmű (min. 5 oldalas) pályaművel indulhatnak.

A formai követelmények elérhetőek a http://gtk.ke.hu/tehetseg-gondozas/kari-tudomanyos-diakkori-tanacs/letoltheto-kiadvanyok-dokumentumok oldalon.

A felhívás letölthető innen.

Jelentkezés menete és határidők:
Jelentkezési lap és összefoglaló megküldése: 2020. október 20.
Dolgozat benyújtásának végső határideje: 2020. október 30.
Kari TDKonferencia: 2020. november 25. 10.00 óra

Kérjük, a jelentkezési szándékot a felhívás megjelenését követően, de legkésőbb 2020. október 20-ig
jelezzék az on-line jelentkezési felületen: https://forms.gle/CXSCTaMjRp8JbVPy5

A kari konferencián való indulás feltétele a TDK dolgozat kéziratának leadási határidőn belüli megküldése.
A dolgozatokat csak elektronikusan, pdf formátumban kell benyújtani, az összefoglalókat szintén elektronikusan, azonban word formátumban kérjük megküldeni. A kézirat magyar és angol nyelven egyaránt készíthető!

Kérjük, hogy a kész dolgozatot (2020. október 30.) a konzulensek küldjék meg a tdkgtk [KUKAC] ke [PONT] hu címre rövid szabad megfogalmazású nyilatkozatukkal, hogy a munka készítéséhez hozzájárultak.

Kari Tudományos Diákköri Konferencia menete:

  • A beküldött TDK dolgozatokat két bíráló írásban véleményezi. A hallgatók és konzulensek a dolgozatok írásbeli értékelését e-mail-ben, a diákköri konferenciát követően ismerhetik meg.
  • A hallgatók a TDK dolgozatokat szóbeli prezentáció formájában mutatják be az értékelő bizottság előtt. Az „A” tagozatban indulók részére 15 perc, a „B” tagozatban indulók részére 8-10 perc idő áll rendelkezésre
  • Az értékelő bizottság az írásbeli dolgozat és az előadás alapján értékeli a pályaműveket, amely alapján kialakítja a résztvevők rangsorát.
  • A tudományos diákköri konferencián résztvevő hallgatóknak lehetősége nyílik az Országos Tudományos Diákköri Konferencián (OTDK) részt venni, az értékelő bizottság javaslata alapján. A dolgozatok formai követelményei és a nevezés feltételei az OTDK és az egyes szekciók honlapján elérhetők, lehetőség van – szakterületi választás szerint – a Közgazdaság-, Agrár- és az Informatikatudományi szekciókban való indulásra is.

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!

 

Szent István Egyetem Kaposvári Campus Gazdaságtudományi Kar
Tudományos Diákköri Tanács

 

Utoljára frissítve: 2020. október 19.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat