fbpx
2020. október 01.

13. Képzés és Gyakorlat Nemzetközi Neveléstudomá­nyi Konferencia – online

kepzesesgyakorlat 2020
 

A Kaposvári Campus Pedagógiai Kara a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karral együttműködve immár 13. alkalommal szervezte meg a Képzés és Gyakorlat Nemzetközi Neveléstudományi Konferenciát.

 

A vírushelyzetre való tekintettel konferenciánk 2020. október 1-3. között online formában követhető, s  melyre a szervezőbizottság nevében szeretettel meghívom Önöket.

Az esemény és a szekciók linkje a csatolt programfüzetben olvasható. Csatlakozáskor kérjük a teljes nevüket használják, ne az e-mail címüket adják meg!

A konferencia a nevelés-oktatás bármely szintjén és területén oktató és kutató kollégákat, felsőoktatási szakembereket, általános és középiskolai tanárokat, tanítókat, óvodapedagógusokat, kisgyermeknevelőket, gyógypedagógusokat és pszichológusokat várja, akik szívesen vesznek részt a pedagógiai megújulásáról szóló szakmai eszmecserékben.

A konferenciára szimpózium, tematikus előadás és poszter műfajban lehetett jelentkezni. A szimpóziumok 4-5 előadásból állnak. A konferencia nyelve angol és magyar. Minden szakmai anyagot a tudományos konferenciák bírálati rendszerének megfelelően értékeltünk, a tudományos programbizottság tagjai: Horváth Kinga, Józsa Krisztián, Kéri Katalin, Mesterházi Zsuzsa, Pusztai Gabriella, Varga László, Zsolnai Anikó.

Az esemény hivatalos weboldala: https://kepzesesgyakorlat.ke.hu/

 

Kapcsolódó dokumentumok:
Program

TEAMS használata a konferencia vendégei számára

 

Reméljük minél többen találkozunk a konferencián!

 

Üdvözlettel,

Józsa Krisztián, a konferencia elnöke
Bencéné Fekete Andrea, a konferencia titkára

Utoljára frissítve: 2020. október 01.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat