fbpx
2020. szeptember 08.

Strandröplabda MEFOB: helytálltak a párosaink

strandroplabda 2020 1903
Egy női és egy férfi párossal képviseltette magát a Szent István Egyetem Kaposvári Campusa a Strandröplabda MEFOB-on. A Lupa Beach-en tartott eseményen lányainknak csak egy kis szerencse hiányzott a továbbjutáshoz.

Nagyszerű időjárási körülmények között rendezték meg a tornát, amelyen a Kaposvári Campus egyik női párosa (Schrauff Júlia – Farkas Gréta) sérülés miatt nem tudott részt venni. Kiváló mezőny gyűlt össze, hiszen indult többek között a későbbi MEFOB győztes Villám Lilla – Juraszik Patrícia páros, akik két nyári mesterversenyen is döntőt játszottak. Duduka Ingrid és Hanusz Réka a sorsolás szeszélye folytán már az első mérkőzésen pályára lépett és nagyon szoros csatában kaptak ki a későbbi bronzérmes duótól. A második meccset taktikus játékkal megnyerték, de a továbbjutás nem sikerült, mert a harmadik találkozón vereséget szenvedtek.
A fiúknál Illés Marcell és Szili Gál Áron képviselte intézményünket. A rendkívül erős ellenfelekkel szemben nem sikerült győzelmet szerezni. A lányoknál a korábban említett Villám Lilla (SE) - Juraszik Patrícia (SZIE) duó lett a bajnok, a fiúknál pedig Oszlányi Simon (METU) és Papp Mátyás (TE).

 

A SZIE KAPC strandröplabda csapata:

Duduka Ingrid
Hanusz Réka
Illés Marcell
Szili Gál Áron

Csapatvezető: Balogh József és Szerb György

 

További sikereket kívánunk hallgatóinknak!

 

 

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 08.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat