fbpx
2020. június 18.

Kaposvári Egyetem: Megtartjuk a diplomaosztót!

Kaposvári Egyetem: Megtartjuk a diplomaosztót!

Igazodva az aktuális járványügyi helyzethez és figyelembe véve a hallgatók és a szülők kérését, a Kaposvári Egyetem vezetése úgy döntött, hogy idén mégis megtartja a diplomaosztókat. Az ünnepségeket a maximális biztonság érdekében karonként, hozzátartozók nélkül, kizárólag a végzettek jelenlétével szervezi meg az intézmény.

Virtuális diplomaosztó helyett a Kaposvári Egyetem hallgatói idén is személyesen vehetik át oklevelüket. Az ünnepségeket karonként szervezik meg a Németh Antal Kulturális Központban.

„Az utóbbi, mindenki számára nehéz időszak azt jelezte előre, hogy idén nem lehet hagyományos diplomaosztót szervezni. Ezért egy rendhagyó megemlékezés, a virtuális ünnepély előkészületeit kezdtük meg. Az elmúlt hetekben több olyan megkeresés érkezett, amelyben végzett hallgatók, esetenként szülők azt kérték az egyetem vezetésétől, hogy a korlátozások részbeni feloldása, illetve most már a veszélyhelyzet megszüntetése okán adjon lehetőséget a személyes jelenléttel szervezett diplomaosztóra” – mondta Dr. Podráczky Judit oktatási rektorhelyettes.

Ugyanakkor hagyományos, a hozzátartozók részvételével zajló diplomaosztóra az érvényben lévő szabályok miatt nincsen lehetőség. A Kaposvári Egyetem vezetése ezért a hallgatók megértését kéri. 

 

A kari ünnepségek időpontja:

Pedagógiai Kar levelező munkarendű hallgatók számára 2020. június 29. 14 óra,

Pedagógiai Kar nappali munkarendű hallgatók számára 2020. július 1. 10 óra,

Agrár- és Környezettudományi Kar, Gazdaságtudományi Kar, Rippl-Rónai Művészeti Kar hallgatói számára 2020. július 3. 10 óra.

 

Helyszín:
Kaposvári Egyetem Németh Antal Színművészeti és Kulturális Központ
7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky utca 10.
Google Térkép: RRMK főbejárat: 9Q5Q+8R Kaposvár • NA Központ bejárat: 9Q4Q+RW Kaposvár

 

A Neptunon keresztül beadható "Diplomaátvételi nyilatkozaton" kell jelezni 2020. június 22-ig (Ügyintézés / Kérdőívek), hogy az ünnepségen részt kíván-e venni, amennyiben igen, további részletes tájékoztatást küldünk az ünnepség menetéről.

Kérjük, az adategyeztető lap kitöltését abban az esetben is, ha személyesen a Tanulmányi Osztályon, vagy postai úton kéri az oklevelének átvételét!

Utoljára frissítve: 2020. június 19.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat