fbpx
2020. május 12.

Online vizsgák várnak a hallgatókra

Online vizsgák várnak a hallgatókra

A koronavírus járványra való tekintettel jellemzően online vizsgák várnak a Kaposvári Egyetem hallgatóira a jelenlegi vizsgaidőszakban. A négy karról 504 hallgató jelentkezett záróvizsgára. Összesen pedig több mint 2400 hallgató ad számot tudásáról online módon.

A Kaposvári Egyetem – igény esetén – a kampuszon kialakított modern technológiával felszerelt termeket is biztosít a hallgatók számára annak érdekében, hogy zökkenőmentes legyen a vizsgák lebonyolítása. Minderre természetesen a járványügyi előírások szigorú betartásával nyílik lehetőség.

A Kaposvári Egyetem a koronavírus járvány idején a megszokottnál is nagyobb hangsúlyt fektet a hallgatókkal való kommunikációra. Ennek keretében a Tanulmányi Osztály munkatársai többek között a Neptun felületén, a közösségi médiában létrehozott zárt csoporton valamint hírlevélen keresztül is folyamatosan tájékoztatják a hallgatókat az aktuális és fontos információkról. S, bár az ügyintézés elsősorban továbbra is online módon történik, heti két alkalommal – a járványügyi előírások betartása mellett – újraindul a személyes ügyfélfogadás is Tanulmányi Osztályon.

Utoljára frissítve: 2020. május 12.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat