fbpx
2020. március 15.

Magas rangú állami elismerés egyetemünk munkatársainak

Magas rangú állami elismerés egyetemünk munkatársainak

A Kaposvári Egyetem több oktatója és kutatója is magas rangú elismerésben részesült a nemzeti ünnep alkalmából. Az állami kitüntetés az egyéni teljesítmények mellett, az intézményben zajló magas színvonalú tudományos munka megbecsülését is jelenti.

A Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozata kitüntetését a Kaposvári Egyetem két munkatársa is kiérdemelte. Dr. Podráczky Judit oktatási rektorhelyettes, egyetemi docens az óvó- és tanítóképzés terén végzett, országos szinten kimagasló oktatói, illetve oktatás- és tudományszervezői munkája elismeréseként kaphatta meg a díjat. Prof. Dr. Tossenberger János az Agrár- és Környezettudományi Kar dékánja pedig a takarmányozástan oktatását új módszerek bevezetésével fejlesztő munkája, valamint számos nemzetközi és hazai kutatásfejlesztésben való aktív közreműködés elismeréseként érdemelte ki.

A Kaposvári Egyetem egyetemi tanára Prof. Dr. Fertő Imre a Magyar Érdemrend tisztikeresztje polgára tagozata kitüntetést kapott az agrár-közgazdaságtan területén folytatott, jelentős nemzetközi visszhangot kiváltó kutatásai, valamint a hazai gazdálkodástudományi doktori képzés megújításában betöltött szerepe elismeréseként.

Radnai István a Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar Állattudományi Intézetének pályázatkezelési és pénzügyi referense a Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetésben részesült. Aki a hazai állattenyésztési kutatások, illetve a gyakorlati oktatás megszervezése terén végzett több évtizedes munkája, valamint a tudományos közéleti szerepvállalása elismeréseként kaphatta meg a díjat.

A Kaposvári Egyetem vezetése ezúton is gratulál az állami kitüntetésben részesült munkatársainak!

Utoljára frissítve: 2020. március 15.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat