fbpx
2020. január 20.

Nyílt nap – Ízelítő az egyetemi életből

Nyílt nap – Ízelítő az egyetemi életbő

Tájékoztatókkal, interaktív programokkal, kampusz vizittel és teaházzal is várta a továbbtanulás előtt álló diákokat nyílt napján a Kaposvári Egyetem. A fiatalok nemcsak a képzésekről, hanem felvételi részleteiről, a diákhitel lehetőségekről és az egyetemi szolgáltatásokról is többet megtudhattak.

Az egyetemi nyílt napra érkező érdeklődőket a Kaposvári Egyetem rektora köszöntette. Prof. Dr. Kovács Melinda kiemelte:

a Kaposvári Egyetem egy családias kampusz, ennek köszönhetően a hallgatók sokkal több figyelmet, támogatást kaphatnak oktatóiktól.


Ezt követően bemutatkozott az Agrár-és Környezettudományi Kar, a Gazdaságtudományi Kar, a Pedagógiai Kar valamint a Rippl-Rónai Művészeti Kar is. A képzések mellett a résztvevők a hallgatói életbe is betekintést nyerhettek. Az előadások után a diákok a folyósokon kihelyezett standoknál közelebbről is megismerhettek egy-egy szakot.  A kampusz viziten pedig körbejárhatták az egész intézményt, megnézhették többek között a kollégiumokat és az éttermet is.


A nyílt napon nemcsak a képzésekről, hanem a felvételi eljárásról, az egyetemi szolgáltatásokról is többet megtudhattak a fiatalok. A helyszínre érkezett egy mobil kormányablak is, ahol többek között ügyfélkapu nyitására is lehetőség nyílt. A tájékozódásban elfáradt érdeklődők a Teaházban pihenhettek, ahol zsíros kenyér, forró tea és gyümölcs is várta őket.


A Kaposvári Egyetemen február elsején ismét nyílt napra várják az érdeklődőket.

Utoljára frissítve: 2020. január 20.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat