fbpx
2020. január 11.

Educatio 2020 – Népszerű a Kaposvári Egyetem

20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon a Kaposvári Egyetem

Rengeteg érdeklődő látogatta meg a Kaposvári Egyetem standját a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, Budapesten. Intézményünk – nemcsak a nyílt napokon – hanem immár hagyományosan a fővárosban is megmutatja magát.

Számos színes és interaktív programmal várta az érdeklődőket a Kaposvári Egyetem a fővárosban A felvételizők nemcsak a képzéssel kapcsolatos információkat tudhatták meg, hanem hallgatók beszámolói alapján az egyetemi életet is megismerhették a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon.

Az eseményen az Agrár- és Környezettudományi, a Gazdaságtudományi, a Pedagógiai és a Rippl-Rónai Művészeti Kar is bemutatkozott. Emellett a hallgatói szolgáltatásokról, a kollégiumi ellátásról és a diákhitelről is többet megtudhattak a fiatalok.

Az idei év különlegessége az úgynevezett urbán tájfutás volt, a résztvevőknek a kiállítás területén meg kellett találniuk a Kaposvári Egyetem standját és szelfit kellett készíteni hallgatóinkkal. Minden indulót jutalmaztak, a leggyorsabb fiatal pedig plusz ajándékkal is gazdagodott.

A programra a Kaposvári Egyetem vezetése is kilátogatott, hiszen Prof. Dr. Kovács Melinda rektor és Dr. Podráczky Judit rektorhelyettes is segítette a munkát.

A több napos seregszemlén közel 200 kiállító és több mint 53.000 látogató vesz részt évről évre.

 

© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat