fbpx
2020. január 08.

Óévbúcsúztató tekeverseny: elhozta a kupát csapatunk

tekeverseny 20190108 wide

Nem talált legyőzőre a Kaposvári Egyetem oktatói-hallgatói csapata a kaposvári sportegyesületek óévbúcsúztató tekeversenyén. Remek játékkal szerezték meg az első helyezést és hódították el a győztesnek járó serleget.

Rekordszám nevezővel, összesen 13 csapat részvételével zajlott az immár hagyományos Óévbúcsúztató Tekeverseny évvégén a Közutasok Tekecsarnokban. A kaposvári kiemelt sportegyesületek mellett (Kaposvári Kosárlabda Klub, Kaposvári Vízilabda Klub, Fino Kaposvár Röplabda Sportegyesület, Kaposvári Rákóczi FC), indított csapatot a Kaposvári Sportiskola, a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, a LOCO 4x4 Terepjáró és Enduró Club, a Kapos Dynamic Szinkronúszó SE és a Polgármesteri Hivatal is. Igazi sportoló sztárparádét láthattak a kilátogató nézők, hiszen gurított többek között a korábbi 201-szeres magyar válogatott röplabdázó Demeter György, aki minden idők legeredményesebb hazai edzője és Miovecz Zoltán kétszeres magyar bajnok, magyar kupa és magyar szuperkupa győztes labdarúgó. Az együttesekre összesen 120, versenyzőnként 2x10 gurítás várt és csapatunk magabiztosan 515 fás teljesítménnyel nyerte a tornát. Második lett a Bene F.L.A., harmadik helyezett pedig a Kapos Dynamic SE és a LOCO 4x4 vegyes csapata.

 

Az egyéni összesítésben Szerb György mesteroktató az előkelő 3. helyet szerezte meg, Czebei Ádám hallgatónk pedig 4. lett.

 

A KE válogatottjának összeállítása:

Szerb György, csapatkapitány

Balogh József

Dr. Borbély Csaba

Borsi Bence

Czebei Ádám

Szerb András Bence

 

Gratulálunk oktatóinknak és hallgatóinknak a kiváló teljesítményhez!

Utoljára frissítve: 2020. január 08.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat