fbpx
2020. január 07.

Programsorozattal ünnepeli 20. születésnapját az egyetem

Programsorozattal ünnepeli 20. születésnapját az egyetem

Nagyszabású jubileumi rendezvénnyel, tudományos programokkal, alumni találkozóval és egy képes kiadvánnyal is ünnepeli fennállásának 20. évfordulóját a Kaposvári Egyetem. Az intézmény a hazai felsőoktatás szerkezetének átalakításakor két kar és két kutatóintézet befogadásával 2000. január 1-jével jött létre.

„A születésnap mindig emlékezetes esemény. Nemcsak az emberek életében, hanem egy intézmény történetében is. Épp ezért a Kaposvári Egyetem arra törekszik, hogy méltó módon ünnepelje meg ezt a fontos évfordulót”

– fogalmazott a jubileummal kapcsolatban a Kaposvári Egyetem vezetése. Idén készül egy ünnepi képes kiadvány, amely bemutatja az Egyetem egységeinek elmúlt húsz évét, a legfontosabb eredményeket. Április végén pedig egy nagyszabású jubileumi programot szerveznek. Emellett a Kaposvári Állattenyésztési Napok keretében egy jó hangulatú 20 éves alumni találkozóra várják az egykori hallgatókat.

„A Kaposvári Egyetem sikerességéhez a jogelőd intézmények kiváló szakmai munkájukkal, az oktatók és a kutatók jó emberi és munkakapcsolataikkal, a város és a megye vezetői pedig támogatásukkal járultak hozzá”

– hangsúlyozta a Kaposvári Egyetem vezetése. Prof. Dr. Kovács Melinda rektor és Dr. Borbás Zoltán kancellár a jubileum kapcsán köszönetet mondott az egyetemi polgároknak és mindazoknak a támogatóknak, akik az egyetem érdekeit a legfelsőbb körökben is képviselték. Hiszen ahogy fogalmaztak: szakmai munkájukkal, céltudatos fejlesztési elképzeléseikkel ők alapozták meg az Egyetem jelenét és jövőjét.

© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat