fbpx
2019. december 20.

Tiszteletkötet készült Nagy Imre 65. születésnapjára

Tiszteletkötet készült Nagy Imre 65. születésnapjára

Tiszteletkötettel köszöntötték Nagy Imre professzort 65. születésnapja alkalmából a Kaposvári Egyetemen. Az eseményen a házigazda Gazdaságtudományi Kar, a Magyar Regionális Tudományi Társaság és a szabadkai Regionális Tudományi Társaság vett részt.

Az ünnepélyes bemutatón a házigazda Kaposvári Egyetem nevében Dr. Szigeti Orsolya a Gazdaságtudományi Kara dékánja köszöntötte az egybegyűlteket. A kötetet és Prof. Nagy Imre életútját a szerkesztők Prof. Dr. Gál Zoltán és Prof. Dr. Ricz András mutatták be és méltatták.

A tiszteletkötetben többek között a környezetpolitika, a terület-és vidékfejlesztés aktualitásairól, de geopolitikai kérdésekről és 21. század legfontosabb kihívásairól is olvashatnak a téma iránt érdeklődők.

A környezet és határok kutatója című könyvet Prof. Dr. Gál Zoltán és Prof. Dr. Ricz András szerkesztették. Egyetemünk oktatói és hallgatói közül Dr. Csonka Arnold Prof. Dr. Fertő Imre, Prof. Dr. Gál Zoltán, Koponicsné Dr. Györke Diána Dr. Szabó Kinga, Prof. Dr. Szávai Ferenc, Szerb András Bence, Szerb Boglárka és Dr. Varga József gazdagították tanulmányaikkal a kötetet.

 

 

© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat