fbpx
2019. december 17.

Nemcsak tudást, értéket is ad

Nemcsak tudást, értéket is ad

Több mint nyolcvanan érdeklődtek a Kaposvári Egyetem Keresztény Értékrendű Vezetés Szakirányú Továbbképzés iránt. A pénteki nyílt napon a népszerű televíziós Gundel Takács Gábor is megosztotta keresztény hitével kapcsolatos gondolatait az érdeklődőkkel.

Két évvel ezelőtt indult el az országosan is egyedülálló szak a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karán. Azóta egy csoport már le is diplomázott, de folyamatos az érdeklődés a képzés iránt. Ezért is szerveztek nyílt napot, ahol a jelenlévőket Dr. Szigeti Orsolya dékán köszöntötte.
 A szakot Dr. Kőműves Zsolt egyetemi docens, szakfelelős mutatta be, aki kiemelte a két félév során hetven százalék gyakorlat, harminc százalék elméleti oktatás. Hozzátette: elsősorban az egyetem oktatói tanítanak, de meghívott előadóként támogatják a képzést a református, az evangélikus, a baptista és a katolikus egyház képviselői is.

A nyílt napon Gundel Takács Gábor is megosztotta gondolatait az érdeklődőkkel, mint fogalmazott: felnőtt fejjel, meggyőződésből vált hívővé. A népszerű televíziós újságíróval Pongrácz­né Győri Boglárka evangélikus lelkipásztor beszélgetett.
Ezt követően Varga Márta a Magyarországi Evangélikus Egyház osztályvezető és Nagy Péter a Pécsi Egyházmegye katolikus közoktatási munkatársa tartott előadást.
A szakirányú továbbképzésre elsősorban az alapdiplomával rendelkezőket várják.

 

Utoljára frissítve: 2019. december 17.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat