fbpx
2019. december 03.

Egyre vonzóbb a Gazdaságtudományi Kar

Több mint 110 diák érdeklődött a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kar képzései iránt

Több mint 110 diák érdeklődött a Kaposvári Egyetem gazdaságtudományi képzései iránt. A kar keddi nyílt napjának egyik újdonsága, hogy jelenlegi hallgatók is meséltek élményeikről, tapasztalataikról.

Sorra érkeztek a diákok kedden délelőtt a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karának nyílt napjára. A legtöbben a kereskedelem és marketing, valamint a pénzügy és számvitel szak iránt érdeklődtek. A fiatalok vonzónak találták a nemzetközi környezetet továbbá, hogy angol nyelvű szakokon is továbbtanulhatnak.

"A jelenlegi képzési struktúránk nagyon komplex, hiszen egyaránt tudunk szakokat kínálni a gazdaságtudomány, az agrárképzés, valamint társadalomtudományok területén is"

– mondta el az eseményen Dr. Szigeti Orsolya a kar dékánja.

A nyílt napon a fiatalok élményszerűen is megismerkedhettek a kar kínálta lehetőségekkel, hiszen jelenlegi hallgatók osztották meg élményeiket a diákokkal. Az érdeklődőket a program végén játékos egyetembejárás várta.

A karon folyó minőségi képzést mutatja, hogy a Gazdaságtudományi Kar a gazdaságtudományi képzésterületi rangsorban az oktatói kiválóságban továbbra is az előkelő 4. helyen szerepel. A tapasztalatok alapján pedig az itt végzett hallgatók átlagosan három hónapon belül munkába állnak.

 

 

© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat