fbpx
2019. november 29.

Sportolók éjszakája – több mint kétszázan versengtek

Sportolók éjszakája – több mint kétszázan versengtek

Kétszáznegyven hallgató versengett a 2. KE Sportolók Éjszakáján. A programot a Sport Iroda és Létesítmény Központ kollektívája szervezte.

Az esemény egyetemünk pompon csapatának bemutatójával kezdődött. Az együttes a XX. Kaposvári Látványsport Fesztiválra készül, melyet december 6-án rendeznek a Kaposvár Arénában. Ezután kezdődtek a sportági versenyek és közönség szórakoztató, izgalmas küzdelmek után dőlt el a helyezések sorsa. Asztaliteniszben egyéni mérkőzéseken hatan bizonyítottak, míg íjászatban tizenegyen próbálták ki az ügyességüket. A csapatsportágak mérkőzéseit az Egyetemi Sportcsarnok küzdőterén kialakított pályákon bonyolították le és színvonalas meccseket láthatott a szép számú közönség. A kosárlabda 4, a floorball 5, a röplabda pedig 6 csapat részvételével zajlott. Ez idő alatt a tornacsarnokban capoeira aerobic órán vettek részt több mint negyvenen.

Az Éjszakai Város és Kocsmaismereti Verseny részvételi rekordot hozott, hiszen közel 100 fő hallgató indult el 4-4 fős csapatokban Kaposvár belvárosának nevezetességeivel ismerkedni. Az este fő attrakciója zárta a programot, 9 csapat mérte össze tudását a jó hangulatú sportvetélkedőn, ahol végül tizedmásodpercek döntöttek a helyezések sorsáról.

A helyezetteknek gratulálunk! Találkozunk jövőre a 3. KE Sportolók Éjszakáján!

 

© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat