fbpx
2019. november 21.

GTK-s hallgatók bizonyították felkészültségü­ket

Plántek Katalin, Csamári Csaba és Csonka Nikolett a TOP 6-ban végeztek a Biztosítsd be magad! elnevezésű versenyén.

A TOP 6-ban végeztek a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kar hallgatói a Biztosítsd be magad! elnevezésű versenyén. Plántek Katalin, Csamári Csaba és Csonka Nikolett az üzleti kategóriában bizonyították felkészültségüket.

Sikert hozott Plántek Katalin és Csamári Csaba pénzügy mesterszakos, valamint Csonka Nikolett pénzügy és számvitel alapszakos hallgatók első közös munkája.

A fiatalok MABISZ és Case Solvers versenyén egy E-kárbejelentő applikáció fejlesztési lehetőségeit dolgozták valamint elkészítették a hozzá kapcsolódó kockázat- és költségelemzést is.

"Egy mini, 100 fős kutatást is megvalósítottunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyire ismerik és használják ezt az alkalmazást a megkérdezettek."

– árulta el a részleteket Plántek Katalin. A prezentáció alapján a szakmai zsűri az országos döntőbe juttatta a Kaposvári Egyetem hallgatóit. A fiatalok így Budapesten a MABISZ székházában mutathatták be prezentációjukat. Végül a hetven fős mezőnyben az előkelő TOP 6-ban végeztek.

A hallgatók szakmai felkészülését Bareith Tibor egyetemi tanársegéd és Dr. Parádi-Dolgos Anett egyetemi docens segítették.

A Kaposvári Egyetem és a Gazdaságtudományi Kar vezetése ezúton is gratulál az elért eredményhez.

 

Utoljára frissítve: 2019. november 26.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat