fbpx
2019. november 19.

NATO 20 – Egyetemünkön nyílt meg a vándorkiállítás

NATO 2020 – Egyetemünk nyílt meg a vándorkiállítás

A somogyi megyeszékhelyre érkezett a NATO 20 vándorkiállítás. A tárlat kedden délelőtt nyílt meg a Kaposvári Egyetemen. Az eseményen Dr. Rózsa Tibor ezredes kiemelte: a cél, hogy a fotókon keresztül a fiatalok megismerjék a NATO működését és betekintést nyerjenek a Magyar Honvédség életébe.

A Kaposvári Helyőrségi Zenekar kamara csoportjának muzsikája adta meg a keddi kiállításmegnyitó hangulatát. A házigazda Kaposvári Egyetem nevében Dr. Borbás Zoltán kancellár köszöntötte az érdeklődőket. Mint kiemelte: az intézmény elkötelezett a honvédelmi nevelés mellett. Épp ezért saját eszközeivel mindent megtesz annak érdekében, hogy a fiatalok ilyen irányú ismereteit gyarapítsa és erősítse a hazai iránti elköteleződésüket.

Dr. Rózsa Tibor ezredest, a Honvédelmi Államtitkári Titkárság vezető szakreferense megnyitó beszédében hangsúlyozta: a tárlat a magyar honvédség szakmai fejlődését is bemutatja. Hozzátette: a cél, hogy a fotókon keresztül a fiatalok megismerjék a NATO működését és betekintést nyerjenek a Magyar Honvédség életébe. A NATO 20 vándorkiállítással a katonai szövetség fennállásának hetvenedik, valamint hazánk csatlakozásának huszadik évfordulóját is ünneplik.

A kiállítás egy héten át látható a Kaposvári Egyetem Körépületében.

 

Utoljára frissítve: 2019. november 20.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat