fbpx
2019. október 17.

Egyetemünkön ülésezett az MRK Agrártudományi Bizottsága

Egyetemünkön ülésezett az MRK Agrártudományi Bizottsága

Ismét Prof. Dr. Tossenberger Jánost a Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar dékánját választották a Magyar Rektori Konferencia Agrártudományi Bizottsága elnökévé. A testület csütörtöki ülésének a Kaposvári Egyetem adott otthont.

A Magyar Rektori Konferencia Agrártudományi Bizottsága csütörtöki ülésén áttekintette az elmúlt időszakban elvégzett munkáját valamint megvitatta a „Bologna revízió” kapcsán esedékessé váló feladatokat. Emellett döntöttek egy ad hoc bizottság felállításáról is, amely a közeljövőben javaslatokat fogalmaz meg a „Bologna revízióval” kapcsolatban.

Az ülésen tisztújító elnök-, illetve társelnök választást tartottak, amelynek során ismételten Prof. Dr. Tossenberger Jánost, a Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar dékánját választották elnöknek. A társelnöki teendőket pedig továbbra is Dr. Szalka Éva, a Széchenyi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karának dékánja látja el.

A Kaposvári Egyetem vezetése ezúton is szívből gratulál az MRK Agrártudományi Bizottsága megválasztott tisztségviselőinek, munkájukhoz további sok sikert kíván.

Utoljára frissítve: 2019. október 17.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat