fbpx
2019. október 17.

Már lehet jelentkezni a keresztféléves képzésekre

Kaposvári Egyetem 2020. februárra meghirdetett képzések

Állattenyésztő mérnöki, pénzügy és neveléstudomány – többek között ezekre a szakokra is lehet jelentkezni keresztféléves eljárásban a Kaposvári Egyetemre. Az intézmény három kara – az Agrár-és Környezettudományi Kar, a Gazdaságtudományi Kar valamint a Pedagógiai Kar – hirdetett meg képzéseket. A felvételizők a www.felvi.hu honlapon elérhető E-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket 2019. november 15-ig.

Megkezdődött a 2020-as keresztféléves eljárás: megjelent a Felvin a hivatalos információkat és tudnivalókat, valamint a meghirdetéseket tartalmazó Felsőoktatási felvételi tájékoztató.A felvételizők a www.felvi.hu oldalról elérhető E-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket. Az E-felvételi – a Felvin történő regisztráció után – a 2019. november 15-i jelentkezési határidőig folyamatosan a felvételizők rendelkezésére áll.

2020. februárra meghirdetett képzések

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2019. november 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje 2019. november 20. A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés.

A jelentkezők legfeljebb hat helyet jelölhetnek meg, ebből hármat díjmentesen. További jelentkezési helyek megjelöléséért 2-2 ezer forint kiegészítő díjat kell fizetni. Ugyanazon intézmény, ugyanazon szakának állami ösztöndíjas és önköltséges meghirdetése, ha megegyezik a képzési szint, a munkarend, a képzés nyelve és helye is, csak a finanszírozási forma tér el, bár külön sorban kell szerepeltetni, egy jelentkezési helynek számít a felsőoktatási felvételi jelentkezés során. Az ezzel kapcsolatos tudnivalók részletesen az online Tájékoztatóban olvashatók.

A jelentkezéskor már meglévő dokumentumokat a jelentkezéssel egy időben kell feltölteni az E-felvételibe. A jelentkezési határidő után szerzett dokumentumok feltöltésének határideje 2020. január 9.

A ponthatárokat várhatóan 2020. január 23-án hirdetik ki.

© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat