fbpx
2019. október 02.

Hallgatói sikerek a 79. OMÉK-on

Hallgatói sikerek a 79. OMÉK-on

Dobogós, harmadik helyezést értek el az Agrárinnovációs Verseny szuperdöntőjében a Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Karának elsőéves hallgatói. Az iMeg Team csapata egy nyolcfős szakmai zsűri előtt mutathatta be kreatív ötleteit a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron megrendezett szuperdöntőben.

Három régió legjobbjai mérték össze tudásukat a Hello Modern Agrárium – Agrárinnovációs Ötletverseny szuperdöntőjében. Az előfordulókból összesen kilenc csapat jutott el a végső megmérettetésig, amelyet a 79. OMÉK-on rendeztek meg.

Az Agrár- és Környezettudományi Kar elsőéves hallgatóiból álló iMeg nevű csapat a haszonállatokban elhelyezett chipek működését gondolta tovább felhőalapú adattárolással, állategészségügyi/élettani célú alkalmazásra.

A szuperdöntőben kockázati tőkebefektetők, az Agrárminisztérium, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az egyetemek képviselőiből álló zsűri választotta ki a díjazásra, mentor programokra, további befektetési tárgyalásra érdemes projektötleteket.

A zsűri a fiatalok szakmai ötletét, megvalósíthatóságát, kreativitását, csapatban való együttműködését és prezentációs képességét is értékelte.

Egyetemünk hallgatói dobogós, harmadik helyezést értek el.

Csapattagok:

  • Fehér Sára (1. évf. ménesgazda FOSZK szak)
  • Nagy Balázs (1. évf. osztatlan agrármérnöki szak)
  • Zámbó Gábor (1. évf. mezőgazdasági FOSZK szak)

A Kaposvári Egyetem, valamint az Agrár- és Környezettudományi Kar vezetése szívből gratulál a sikerhez!

© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat