fbpx
2019. szeptember 19.

Hetedszerre is Kutatók Éjszakája

1903 520 alap 2019

Vannak –e a mimózáknak érzelmeik? Milyen a robotok világa? – interaktív módon ismerkedhetnek a kutatás világával azok, akik ellátogatnak szeptember 27-én a Kaposvári Egyetemre. Az intézmény immár hetedik alkalommal rendezi meg a Kutatók Éjszakáját, amelynek célja a kutatói pálya népszerűsítése.

Figyelem! Csőtörés történt a belvárosban, ezért a Kutatók Éjszakájához kapcsolódó programok elmaradnak a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karán (Bajcsy-Zsilinszky utca 10.) A TOPONÁRI KAMPUSZON (GUBA SÁNDOR UTCA 40.) AZ ÖSSZES TÖBBI ESEMÉNYT MEGTARTJUK! Megértésüket köszönjük, az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

A Kaposvári Egyetem immár hetedik alkalommal szervezi meg nagy sikerrel a Kutatók Éjszakája Programsorozatot. A résztvevőket szeptember 27-én, pénteken ezúttal is interaktív programokkal várják. Az érdeklődők hagyományokhoz híven ezúttal is betekintést nyerhetnek a PET MR, PET CT gépek működés közbeni rejtelmeibe. Lesz matematikai játszóház, de a színészmesterségbe is belekóstolhatnak az érdeklődők.
Az esemény célja a szórakoztatáson túl, hogy népszerűsítse a kutatói pályát.
A Kutatók Éjszakáját az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára azért, hogy megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, népszerűsítse a természettudományokat. Évente mintegy 30 városban, közel 2000 programot tartanak ezen a napon.

Részletes program itt érhető el.

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 27.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat