fbpx
2019. szeptember 06.

Gólyatáborban ismerkedtek a fiatalok

Gólyatáborban ismerkedtek a fiatalok

Szumóztak, halat fogtak és íjászkodtak is a Kaposvári Egyetem leendő hallgatói. A gólyák játékos ügyességi versenyen bizonyíthattak a bőszénfai szarvasfarmon. A gólyatábor mintegy 300 résztvevője az elmúlt napokban egymással, a kampusszal és a megyeszékhellyel is megismerkedhetett. Pénteken pedig már a hivatalos tanévnyitó vár a gólyákra.

A négy napos gólyatábor szerdai állomása sok kihívást tartogatott a gólyák számára. A Kaposvári Egyetem leendő hallgatói vicces, természetközeli feladatokban mérhették össze rátermettségüket.

„A hely jellegzetességeihez igazítottuk a próbatételeket, így a vad, a ló és a víz fontos szerepet játszik, tulajdonképpen ezek köré szerveződik a játékok egy jelentős része” – mondta a szervező Nagy János, a Kaposvári Vadgazdálkodási Tájközpont igazgatója.

A jó hangulatú versenyen összekovácsolódtak a fiatalok, akik nemcsak egymást, hanem későbbi mentoraikat is megismerhették. Hiszen négy oktatói csapat is képviselte magát a versenyen. 
A gólyatábor az ismerkedésről és a szórakozásról szólt, ám pénteken már a hivatalos tanévnyitó vár az elsőévesekre a Kaposvári Egyetemen.

A bőszénfai képek megtekinthetők a Kaposvári Egyetem Facebook oldalán erre a linkre kattintva.

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 06.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat