fbpx
2019. július 30.

Újra Kaposváron a Suttogó

Monty Robertset a Kaposvári Állattenyésztési Napokon láthatja a közönség.

Két és félév után visszatér Kaposvárra az igazi Suttogó. Monty Robertset a Kaposvári Állattenyésztési Napokon láthatja a közönség. A világhírű instruktor szeptember 14-én és szeptember 15-én is egy fantasztikus bemutatóval készül a Pannon Lovasakadémián.

Utoljára 2017 áprilisában járt Kaposváron Monty Roberts, aki a Kaposvári Állattenyésztési Napokra újra visszatér a somogyi megyeszékhelyre. Monty Roberts 13 éves volt, amikor vad musztángokat tanulmányozott Nevadában. Ekkor volt alkalma órákon keresztül csendben figyelni ahogy a lovak egymással kommunikálnak. Hamarosan rájött, hogy észrevehető, hatékony és kiszámítható testbeszédet használnak azért, hogy határokat szabjanak egymásnak, hogy kimutassák félelmüket vagy dühüket, nyugodtságukat vagy szeretetüket. Rájött, hogy e néma nyelv felhasználásával a lovak kiképzése sokkal hatékonyabban és emberségesebben kezdődhetne el. A Suttogónak is becézett Monty Roberts mindezt két alkalommal is bemutatja a Kaposvári Állattenyésztési Napokon. A világhírű instruktor szeptember 14-én és szeptember 15-én tart előadást a Pannon Lovasakadémián.

Jegyek elővételben már kaphatók.

Online jegyvásárlás

Vásárolja meg most jegyét egyszerűen, sorban állás nélkül online, Monty Roberts jegyek kezdvezményesen augusztus 15-ig.

Minden Monty Roberts előadásra vásárolt jegy az aznapi 17:00-kor kezdődő előadásra és a XIII. Kaposvári Állattenyésztési Napok ugyanazon napjára is belépésre jogosít.

JEGYVÁSÁRLÁS

 

 

KÁN - Kaposvári Állattenyésztési Napok

KÁN - XIII. Kaposvári Állattenyésztési Napok. A XIII. Kaposvári Állattenyésztési Napok országosan egyedülálló példát mutat agrár-felsőoktatás, az agárszakma, és az agrárpiac...

 

© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat