fbpx
2019. július 23.

PÓTFELVÉTELI 2019

Kaposvári Egyetem PÓTFELVÉTELI 2019

Aki nem kerül be a felvételi eljárásban egyik megjelölt szakra sem, illetve nem jelentkezett a normál felvételi eljárásban, pótfelvételin próbálkozhat. A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akik jelentkeztek az általános eljárás során, de nem vették fel őket, vagy nem adtak be jelentkezést egyetlen felsőoktatási intézmény által meghirdetett, szeptemberben indított képzésre sem.

A pótfelvételin egy szakot, egy munkarendet (nappali vagy levelező) lehet megjelölni csak önköltséges formában, és kizárólag egy felsőoktatási intézménybe lehet jelentkezni.

A pótfelvételi eljárásban önköltséges képzésre beadott jelentkezés ponthatára a 2019. normál felvételi eljárás önköltséges képzésében július 24-én kihirdetett ponthatár lesz.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a jogszabályi változások előtt a pótfelvételi eljárás az utolsó lehetőség, hogy nyelvvizsga és (bizonyos szakok kivételével) emeltszintű érettségi nélkül jelentkezzenek a meghirdetett szakokra.

A meghirdetett képzéseket 2019. július 29-én teszik közzé a www.felvi.hu oldalon, ugyanezen a felületen lehet beadni a jelentkezést is elektronikusan (Szolgáltatások-E-felvételi).

 

Eljárás

A jelentkezési időszak kezdete

Jelentkezési határidő, a jelentkezés hitelesítése és dokumentumok feltöltése

Felvételi döntés

Hány helyre lehet jelentkezni?

Pótfelvételi eljárás

2019. július 29.

2019. augusztus 7.

2019. augusztus 26.

egy helyre, egy szakra és egy munkarendre

 

Pótfelvételi eljárásban meghirdetett szakok

 

Az alkalmassági és gyakorlati vizsgák lebonyolításának időszaka: 2019. augusztus 12-21-ig.

A pótfelvételi eljárásban felvettek, szintén szeptemberben kezdhetik meg tanulmányaikat.

A pótfelvételi eljárással kapcsolatos további információ kérhető: Molik Mária csoportvezető Asszonytól telefonon: 06/70/614-7805 és e-mailben: molik [PONT] maria [KUKAC] szie [PONT] hu, gelencser [PONT] timea [KUKAC] szie [PONT] hu címen. A jelentkezőket, érdeklődőket várjuk a KE Felvi infoPont Facebook csoportba.

 

KE Felvi InfoPont

Egyetemünk annak reményében hozta létre ezt a csoportot, hogy azok a felvételizők, akik felsőoktatási tanulmányaik helyszínéül a Kaposvári Egyetemet is jelölték, gyorsan és egyszerűen juthassanak...

Utoljára frissítve: 2019. július 29.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat