fbpx
2019. június 25.

Ismét Dr. Kőműves Zsolt kapta a Balogh László-díjat

Immár második alkalommal érdemelte ki a Balogh László díjat dr. Kőműves Zsolt.

Immár második alkalommal érdemelte ki a Balogh László-díjat dr. Kőműves Zsolt. Az elismerést a június 28-i diplomaosztón veheti át a Gazdaságtudományi Kar egyetemi docense.

A Gazdaságtudományi Kar hallgatói idén ismét szavazhattak a Balogh László-díjról, azaz a 2018/19-as tanév legjobb GTK-s oktatójáról. A cél, hogy méltón megőrizve Dr. Balogh László dékán emlékét, egy a Karon aktívan, elkötelezetten, lelkiismeretesen és megfelelő szakmai kompetenciával tevékenykedő oktató munkáját ismerjék el. A hallgatók szavazatai alapján a június 28-i diplomaosztó ünnepségen Dr. Kőműves Zsolt veheti át a Balogh László díjat. A Gazdaságtudományi Kar egyetemi docense immár második alkolommal érdemelte ki az elismerést, hiszen a 2016/17-es tanévben is ő kapta a legtöbb voksot a hallgatóktól.
Dr. Kőműves Zsolt agrármérnökként végzett 2002-ben, majd 2003-ban agrár-mérnöktanári diplomát szerzett. 2010-ben PhD-fokozatot kapott a Munkaszervezési és munka-megelégedettségi vizsgálatok a sertéstermelésben területén végzett kutatásokból. 2002-től oktat és kutat az Marketing és Menedzsment Tanszéken. Kutatási területe a munkaszervezési és munka-megelégedettségi vizsgálatok a hazai kis és középvállalkozásokban valamint a hatékony munkahelyi vezetés tényezői. Vezetési, szervezési, gazdálkodási és alternatív ismereteket oktat a hallgatóknak. Emellett az egyetemünk egyedülálló szakirányú továbbképzés, a keresztény szemléletű vezetőképzés szakfelelőseként tevékenykedik.

A Kaposvári Egyetem, a Gazdaságtudományi Kar és a Baka József Szakkollégium vezetése ezúton is gratulál Dr. Kőműves Zsoltnak az elismeréshez.

Utoljára frissítve: 2019. június 26.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat