fbpx
2019. május 24.

Taroltak a GTK-s hallgatók a K&H ösztöndíj­pályázatán

Taroltak a GTK-s hallgatók a K&H ösztöndíjpályázatán

Három kategóriából kettőt a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karának hallgatói nyertek a K&H ösztöndíjpályázatán. Gőbel Rebeka kereskedelem marketing szakos hallgató az alapszakosok, míg Sipiczki Zoltán a PhD hallgatók közül bizonyult a legjobbnak. 

Több mint 80 pályamű közül választotta ki hallgatóink munkáit a szakértő bizottság a K&H fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázatán. A pénzintézet immár ötödik alkalommal hirdette meg a felhívást 16 intézmény, 44 karán.

Gőbel Rebeka kereskedelem marketing szakos hallgató – aki az alapszakosok közül bizonyult a legjobbnak – az élelmiszerpazarlásról írta pályázatát, munkáját Dr. Borbély Csaba egyetemi docens segítette. A PhD kategóriában sem találtak legyőzőre a Gazdaságtudományi Kar fiatalja, a szakmai grémium Sipiczki Zoltán munkáját találta a legkiemelkedőbbnek. A Kaposvári Egyetem egyetemi tanársegédje, a Pénzügy és Számvitel Intézet munkatársa Jövedelmező-e a mezőgazdaság? A magyarországi agrárvállalatok jövedelmezősége és finanszírozási sajátosságai címmel nyújtotta be pályázatát.

Hatalmas öröm számunkra, hogy hallgatóink ilyen kiválóan szerepeltek ebben az igen erős és nagy mezőnyben. Úgy gondolom, hogy ez a karon folyó szakmai és oktatói munka elismerése is. Az látható ugyanis, hogy fiataljaink sorra kimagaslóan szerepelnek országos versenyeken, maguk mögé utasítva nagy egyetem hallgatóit.

– fogalmazott az eredmények kapcsán Dr. Szigeti Orsolya a Gazdaságtudományi Kar dékánja.

A helyezettek pénzjutalomban részesültek, a pénzintézet célja, hogy anyagi támogatással segítse az agrárágazat egészségesen fenntartható, hosszú távú fejlődését szem előtt tartó hallgatók tanulmányát, kutatómunkáját.

A Kaposvári Egyetem és a Gazdaságtudományi Kar ezúton is gratulál a sikeres szerepléshez!

 

Utoljára frissítve: 2019. június 26.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat