fbpx
2019. május 08.

Sikertörténet: egyre több hallgató választja a Senior Programot

Sikertörténet: egyre több hallgató választja a Senior Programot

Töretlen a Kaposvári Egyetem Senior Programjának népszerűsége. A napokban ért véget a 11. félév, amely során hat tudományterületen, tizenkét tudományágban, huszonegy előadáson, egy beszélgetésen és egy nőnapi műsoron vehettek részt a hallgatók.

A félév zárásaként harmincnyolc hallgató vehetett át bársonykötéses díszoklevelet, ők azok, akik a második szemeszterben csatlakoztak a programhoz. Ezzel együtt a program indulása óta összesen 311 oklevelet adtak ki, ők azok, akik hat féléven át látogatták a programokat. Tanúsítványt 154-en kaptak, közülük 22 hallgató most először vehette át a félév elvégzését igazoló iratot. Ez is mutatja, hogy folyamatosan érkeznek új érdeklődők, ebben a félévben 37-en iratkoztak be.

A program indulása óta 978-an regisztráltak, amely négy százalékos növekedést jelent. Emellett három százalékkal 396-ra emelkedett azok száma, akik rendszeresen részt vettek az előadásokon. A tizenegyedik szemeszterben a legtöbben az építészmérnöki tudományok iránt érdeklődtek, de a néprajz és kulturális antropológia, valamint biológia is sokakat vonzott.

A hallgatók átlag életkora 69 év volt, a legidősebb résztvevő 91 évében jár.

 

Galéria

 

Utoljára frissítve: 2019. május 09.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat