fbpx
2019. április 16.

Díjeső az OTDK Közgáz szekciójában

Díjeső az OTDK Közgáz szekciójábanNégy induló hallgató három díjat hozott el a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdaságtudományi Szekciójából. A Pécsen rendezett megmérettetésen egy 1. és kettő 3. helyezés érdemeltek ki a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karának fiataljai.

Kimagaslóan jól szerepeltek a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karának hallgatói a Pécsen rendezett OTDK Közgazdaságtudományi szekciójában. A vezetés, szervezés I. tagozatában első helyezést ért el Bereczki Csaba Nándor gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök alapszakon végzett hallgatónk, aki „Vezetői gondolkodás vizsgálata startupok körében” címmel tartotta meg előadását. Konzulensei: Dr. Szabó-Szentgróti Gábor és Dr. Berke Szilárd, egyetemi docensek.

 

Csizmadia Adrián a regionális gazdaságtan és területfejlesztés tagozatban szerepelt eredményesen. A pénzügy és számvitel alapszakon végzett fiatal „Települések jövedelmi és iskolázottsági helyzetének vizsgálata a Dél-Dunántúli Régióban” címmel végzett kutatást, amelyet a zsűri a harmadik legjobbnak értékelt. Konzulense: Dr. Nagy Mónika Zita, egyetemi docens.

 

Termelés- és szolgáltatásmenedzsment, logisztika, ellátási lánc menedzsmenttagozatban sem maradtak díjazás nélkül fiataljanink.

 

Gáspár-Pintér Zsófia regionális és környezeti gazdaságtan mesterszakos hallgatónk harmadik helyezést érdemelt ki „Hulladékszállítással kapcsolatos járattervezés” elnevezésű munkájával. Konzulense: Dr. Tóth Katalin, egyetemi adjunktus.

 

Sikeresen szerepelt még a versenyen Mehman Karimov regionális és környezeti gazdaságtan mesterszakon végzett hallgatónk, aki „A külföldi közvetlen beruházások (FDI) hatása a török gazdaságra” címmel tartott előadást. Konzulensei: Dr. Gál Zoltán, egyetemi tanár, Horváthné Dr. Kovács Bernadett, egyetemi docens.

Utoljára frissítve: 2019. május 07.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat