fbpx
2019. április 11.

Folytatódik a sikerszéria – Négy között futsal csapatunk

Folytatódik a sikerszéria – Négy között futsal csapatunk

A legjobb négy közé jutott a Kaposvári Egyetem futsal csapata, miután Győrben döntetlen játszott a Széchenyi István Egyetem ellen. A fiúk összesítetésben 11-10-re győztek így legközelebb már a döntőbe jutás a tét.

Megállíthatatlanul menetel a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságban a Kaposvári Egyetem futsal csapata. A fiúknak legutóbb a döntetlen is elég volt ahhoz, hogy továbbjussanak a négyes döntőbe. A Győr elleni hazai győzelem után csapatunk nem ijedt meg a továbbjutás esélyétől. Eredményesen használta ki a lehetőségeket. A 6-6-os végeredmény is mutatja, hogy izgalmasan alakult a második mérkőzés. A Győr a második félidőre feltámadt, ám a KE csapata sikeresen verte vissza a támadásokat, kiharcolva ezzel a továbbjutást.

„Egy jó erőkkel felszerelt csapat ellen mérkőzhettünk meg, a meccs fordulópontjaiból jól jöttünk ki. Úgy érzem, hogy a jó játék mellett a csapat lelkesedésben és összetartásban is felül tudott kerekedni az ellenfél gárdáján. Gratulálunk a Győri csapatnak, és további sok sikert!” – értékelt Vönöczky Áron csapatvezető.

Gólszerzők: Richter Péter 3, Bohata Ádám 3

Utoljára frissítve: 2019. április 12.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat