fbpx
2019. április 08.

Részvételi rekordot hozott a III. KE Cross Run

III. KE Cross Run és Dogscross Terepakadályfutó Verseny

Fantasztikus sikert hozott a III. KE Cross Run és Dogscross Terepakadályfutó Verseny. A különböző kategóriákban összesen 716-an teljesítették a bálahegyekkel, vizes-sáros akadályokkal nehezített pályát.

Kora reggeltől folyamatosan gyülekeztek a merész próbázók és pontosan 300-zal többen álltak rajthoz, mint a tavalyi megmérettetésen. Az előző napi folyamatos esőzés eredményeként sáros, csúszós pálya várta a versenyzőket, de az első versenyzők már napsütésben rajtolhattak el. Délelőtt a férfi, a női és a gyermek egyéni futamokat rendezték, ezeken összesen 356-an startoltak. Délután a csapat kategóriák zajlottak 264 indulóval, a programot pedig a kutyás futam zárta 96 kutyus és gazdáik kíséretével. A Kaposvári Egyetemről több mint ötvenen indultak az egyéni és csapatversenyekben.

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség hivatalos sportágai közé került 2018-ban a terepakadályfutás, így idén is avattak egyetemi magyar bajnokokat, a 11 különböző hazai egyetemről érkezett résztvevők közül. A Kaposvári Egyetemről a női egyéni MEFOB kategóriában Koplányi Brigitta végzett az 5. helyen, a férfiaknál Szerb Bence bronzérmes lett. Ők kapták a leggyorsabb kaposvári női-férfi egyetemistának járó különdíjat is. A MEFOB csapatversenyben nagyszerű hajrával szerezte meg a 3. helyet a HegyiKEcskék négyese, Szerb Boglárka, Ács Virág, Oszoli Mihály és Szerb Bence.

A leggyorsabb kaposvári oktató Dr. Matics Zsolt, a KE Agrár- és Környezettudományi Karának docense lett, a munkahelyi csapatok kategóriájában pedig a KE Sport Iroda együttese – Dr. Szabó Eszter, Fodor-Varga Petra, Faludy András, Vönöczky Áron összeállításban – kiváló versenyzéssel ezüstérmes lett. Az abszolút győztesek: Dr. Szabó Veronika (női egyéni), Csáki Ákos Péter (férfi egyéni) és Péter Miklós – Zoé nevű kutyájával (Dogscross).

 

A teljes eredménylista az alábbi linkeken érhető el:
http://korido.hu/2019KECrossRun_result
http://korido.hu/2019KEDogsCross_result

 

Utoljára frissítve: 2019. április 10.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat