fbpx
2019. április 03.

Futsal - Hazai győzelem a Győr ellen

Futsal - Hazai győzelem a Győr ellen

Tovább menetel a Kaposvári Egyetem futsal csapata a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságban. A fiúk hazai pályán 5-4-re győzedelmeskedtek a Győr ellen.

Nehéz ellenfelet kapott a Kaposvári Egyetem futsal csapata a négy közé jutásért vívott küzdelemben a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságban. A fiúk hazai pályán fogadták a Győr csapatát.

„Koncentrált játékkal és jó kapus teljesítménnyel sikerült megnyernünk a mérkőzést. A helyzeteink nagy részét gólra tudtuk váltani. Nagyon büszke vagyok a srácokra” – értékelt Vönöczky Áron csapatvezető.

  
Futsalosaink április 9-én, kedden játsszák a visszavágót a Győr otthonában. „Nagyon örülünk az eredménynek, s hogy eddig sikerült eljutnunk. Már készülünk az idegenbeli meccsre, nyilván szeretnénk a legjobb négybe kerülni, de próbálunk nem rágörcsölni” – fogalmazott Vönöczky Áron.
Ha sikerül diadalmaskodni idegenben is, akkor a fiúk legközelebb már az elődöntőben bizonyíthatnak.

 

Gólszerzők: Borsi Bence 1, Bunovácz Adrián 1, Keszthelyi Bence 1, Richter Péter 1, Bohata Ádám 1

Csapatösszeállítás: Borsi Bence, Bunovácz Adrián, Laczkó Norbert, Bohata Ádám, Dencs Balázs, Czebei Ádám, Keszthelyi Bence, Richter Péter, Gyenis Roland, Sipos Attila

 

Utoljára frissítve: 2019. április 03.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat