fbpx
2019. március 29.

Hazai meccs előtt egyetemünk futsal csapata

Hazai meccs előtt egyetemünk futsal csapata

Hazai pályán a Győr ellen lép pályára a Kaposvári Egyetem futsal csapat hétfőn 13 órakor. A győzelemhez lelkes szurkolókra is szükség lesz, ezért a fiúk azt kérik, hogy aki csak teheti a helyszínen, az egyetemi sportcsarnokban biztassa őket.

Egy évtizede nem ért el ilyen sikert egyetemünk futsal csapata a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságban. A fiúk csoportelsőként jutottak a legjobb nyolc közé, ami hatalmas eredménynek számít.

„A tisztes helytállás volt a célunk, a legjobb nyolc közé jutással mondhatjuk, hogy egy álom vált valóra. Mi azonban szeretnénk tovább álmodni. Bár nehéz ellenfél a Győr, de a fiúk tulajdonképpen teher nélkül játszanak. Ez és a hazai pálya is nagy előnyt jelenthet”

– értékelt Vönöczky Áron csapatvezető.

Egyetemünk futsal csapat hétfőn 13 órakor lép pályára a Győr ellen az egyetemi sportcsarnok. A fiúk azt kérik, hogy aki csak teheti, szurkoljon a helyszínen.

 

Bohata Ádám videóval üzent a szurkolóknak.

Kaposvári Egyetem

Ne rajtad múljon a siker!☺️Gyertek április elsején, hétfőn 13 órakor az egyetemi sportcsarnokba! Szurkoljuk ki együtt a Győr elleni győzelmet a KE Futsal csapatának! A fiúk mindenre elszántak, már...

© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat