fbpx
2019. március 14.

Szakmai díjjal ismerték el Dr. Húth Balázs munkáját

Szakmai díjjal ismerték el Dr. Húth Balázs munkáját

Magas rangú szakmai elismerésben részesült a nemzeti ünnep alkalmából a Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Karának intézeti tanszékvezetője. Dr. Húth Balázs Konkoly-Thege Sándor Díjat vehetett át Nagy István agrárminisztertől csütörtökön, Budapesten.

A magyar tarka marhafajta megőrzésében és nemesítésében, valamint az egyetemi kutatás és oktatás terén nyújtott nemzetközileg is elismert kiváló munkájáért adományozott Konkoly-Thege Sándor díjat Dr. Húth Balázsnak Magyarország Agrárminisztere. A Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar intézeti tanszékvezetője, a Magyartarka Tenyésztők Egyesületének tenyésztés- és marketing vezetője csütörtökön, Budapesten, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár Konferenciatermében tartott ünnepségen Nagy Istvántól vehette át a magas rangú szakmai elismerést.

Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett díjátadón Nagy István miniszter úgy fogalmazott:

„A megemlékezés túl fontos, hogy elismerjük azokat, akik kimagasló szakmai munkájukkal hozzájárulnak nemzetünk gyarapodásához és agráriumunk erősödéséhez.”

A Kaposvári Egyetem és az Agrár- és Környezettudományi Kar vezetése ezúton is szívből gratulál Dr. Húth Balázsnak.

Utoljára frissítve: 2019. március 15.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat