fbpx
2019. március 06.

Baka Józsefre emlékeztek

Baka Józsefre emlékeztek

Tizenöt évvel ezelőtt, életének 71. évében ezen a napon hunyt el Baka József, a Kaposvári Egyetem gazdasági főigazgatója, Kaposvár alpolgármestere. A kiemelkedő személyiségre ma a róla elnevezett egészségügyi központban és a kampuszon is megemlékeztek.

A megemlékezésen Szita Károly polgármester méltatta Baka Józsefet, mint fogalmazott: nagy küzdő és nyerő ember volt, és aki együtt dolgozhatott vele, biztos lehetett abban, hogy a siker útját járja. A városvezető hangsúlyozta, hogy Baka József egyetemet épített és egyúttal közösséget is, amelynek szándéka szerint függetlennek kell lennie.

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Dr. Baka József Diagnosztikai, Onkoradiológiai, Kutatási és Oktatási Központ intézetében tartott ünnepség befejeztével virágot helyeztek el Baka József emléktáblájánál. Ezt követően a Kaposvári Egyetem körépületében folytatódott az emlékezés, ahol Fábián Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkára, Dr. Moizs Mariann, a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház főigazgatója, Szita Károly polgármester, valamint Dr. Borbás Zoltán, a Kaposvári Egyetem kancellárja koszorúzta meg Dr. Baka József mellszobrát.

 

Utoljára frissítve: 2019. március 06.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat