fbpx
2019. február 18.

Évtizedes bravúr előtt futsal csapatunk

Évtizedes bravúr előtt futsal csapatunk

10 éve nem látott bravúrra készül a Kaposvári Egyetem futsal csapata. A fiúknak minden esélyük megvan, hogy a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságban csoportelsőként jussanak a legjobb nyolc közé, miután 2009 után újra le tudták győzni a Pécsi Egyetem gárdáját.

Magabiztosan 7-4- re nyert a Kaposvári Egyetem futsal csapata a rivális Pécs otthonában. A fiúk küzdelmes, de eredményes mérkőzésen vannak túl. „10 éve nem sikerült legyőznünk a pécsieket és egy évtizede annak is, hogy nem tudtunk a legjobb nyolc közé kerülni. Most mindkettő sikerülhet, hála a nagyszerű csapatmunkának – értékelte az elért eredményt Vönöczky Áron csapatvezető. Az idegenbeli győzelemnek köszönhetően pedig minden esély megvan arra, hogy csoportelsőként küzdhessen tovább a fiúk.

 

„Az elmúlt féléven saját bajnokságot szerveztünk, itt pedig előtérbe kerültek olyan tehetséges sportolók, akik ma már a csapatunkat erősítik, ennek is köszönhető a siker” – tette hozzá Vönöczky Áron.

 

Gólszerzők: Galamb Dávid 4, Bohata Ádám 3

 

Csapatösszeállítás: Orbán Rajmund, Galamb Dávid, Bohata Ádám, Bunovácz Adrián, Dencs Balázs kapus, , Keszthelyi Bence, Gyenis Roland, Sipos Attila

Utoljára frissítve: 2019. február 18.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat