fbpx
2019. február 05.

Nincs megállás – Tovább folytatódik a Senior Program

Nincs megállás – Tovább folytatódik a Senior Program

A közéletből és tudomány területéről egyaránt érkeznek ismert szakemberek a Kaposvári Egyetem Senior Oktatási Programjára. A nagy sikerű eseménysorozat 11. félévét kezdi meg február 7-én, csütörtökön. Az első alkalommal H. Molnár Katalin Lamping József című könyvéről beszélget a szerzővel L. Balogh Krisztina, Kaposvár főépítésze.

Ebben a félévben is érdekes és izgalmas előadások várják a hallgatókat a Senior Oktatási Programban. A Kaposvári Egyetem neves oktatói mellett más felsőoktatási intézmények munkatársai is érkeznek majd a kampuszra. A hagyományokhoz híven a résztvevők ezúttal is elsajátíthatnak az orvostudományhoz és az állattartáshoz kapcsolódó ismereteket, de bemutatkoznak a Somogyban élő különböző nemzetiségek is. Emellett nagy hangsúlyt kap a kultúra valamint a nemzeti hagyományok is. A Senior Program vendége lesz például a somogyi születésű Bencze Ilona érdemes művész is, de a Magyar Televízió egykori közkedvelt műsorvezetője Endrei Judit is megosztja gondolatait az érdeklődőkkel.

A félév májusban a szokásos tesztírással, kampusz bejárással és az oklevelek, tanúsítványok átadásával zárul.

 A Senior Program népszerűsége töretlen az elmúlt öt évben összesen 120 alkalommal 195 meghívott vendég 196 előadást tartott illetve vett részt pódiumbeszélgetésen.

Az idei félév teljes programja itt érhető el.

  1. február 7-én folytatódik a Kaposvári Egyetem 11. félévébe lépő Senior Oktatási Programja.

Aktuális előadások:

  1. április 25.

Dr. Brigovácz Éva osztályvezető főorvos Kaposi Mór Oktató Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály: Félnünk kell az öregedéstől???

Katonáné Halupa Dóra vezető gyógytornász Kaposi Mór Oktató Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály: Egy kicsi mozgás mindenkinek kell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2019. április 23.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat