fbpx
2019. február 04.

Fiatal kutatókat­ vár a ­Gazdaság­tudományi Kar

Fiatal kutatatókat vár a Gazdaságtudományi Kar

Ifjú tudósokat keres a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kara. A Tudományos Diákköri Tanács konferenciára hívja azokat a vállalkozó kedvű fiatalokat, akik szívesen bemutatnák gazdasági témájú kutatásaikat.

A Gazdaságtudományi Kar TDT csapata „Én is kutató leszek: Kezdetekből a sikeres prezentációig” címmel szervezett csoportos foglalkozást középiskolások számára. A foglalkozáson több, mint 100 tanuló vett részt, akik főként Bonyhádról, Dombóvárról, Kaposvárról és Tamásiból érkeztek.

A fiatalok nemcsak egy előadáson vehettek részt, hanem lehetőséget kapnak, hogy bemutatkozzanak az Ifjú Tudósok Diákköri Konferenciáján. A felhívás szerint a vállalkozó kedvű diákok április 3-án 10 percben ismertethetik gazdásági jellegű kutatásaikat

A szervezők valamennyi középiskolás jelentkezését várják az Ifjú Tudósok Diákköri Konferenciára, részletes információk ebben a linkben elérhető felhívásban találhatóak.

A program az NTP-HHTDK-18-0057 azonosítószámú „Fiatal tudósok ösztönzése a KE-GTK-án” című pályázat keretében valósul meg.

Utoljára frissítve: 2019. február 06.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat