fbpx
2018. november 30.

Újabb professzor erősíti egyetemünket

Tóth Gergely egyetemi tanári kinevezés

Ünnepélyes keretek között vette át egyetemi tanári kinevezését Prof. Dr. Tóth Gergely a Kaposvári Egyetem oktatója. Az okiratot Dr. Kásler Miklós miniszter és Dr. Bódis József államtitkár adta át pénteken, Budapesten.

Prof. Dr. Tóth Gergely Egyetemünk Gazdaságtudományi Karának oktatója 150 kollégájával együtt vehette át egyetemi tanári kinevezését pénteken a Pesti Vigadóban.

Az egyetemi tanári pályázatokat előbb az előkészítő bizottságnak, a Kari Tanácsnak, a Szenátusnak, majd a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottságnak szükséges támogatnia. A kinevezést az Emberi Erőforrások Minisztériuma jóváhagyása és Áder János köztársasági elnök aláírása után vehetik át az érintett oktatók.

Prof. Dr. Tóth Gergely okleveles közgazdászként végzett a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. Doktori fokozatot 2003-ban szerzett, disszertációját környezetgazdaságtanból írta a Budapesti Corvinus Egyetemen. 2017 óta erősíti a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karát, a gazdálkodás-és szervezéstudományok habilitált doktora.

A Kaposvári Egyetem és a Gazdaságtudományi Kar vezetése ezúton is szívből gratulál a kinevezéshez!

 

Utoljára frissítve: 2018. december 03.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat