fbpx
2015. március 27.

A Marmara Egyetem rektorának látogatása a Kaposvári Egyetemen

20150327 slide marmara thumb2015. február 26. és március 1. között Szita Károly, Kaposvár polgármestere, Neszményi Zsolt,a Somogy Megyei Kormányhivatal Kormánymegbízottja és Prof. Dr. Szávai Ferenc,a Kaposvári Egyetem Rektora meghívására Kaposvárra érkezett Üsküdar város és tartomány, valamint a Marmara Egyetem delegációja.

marmara 01

A török delegációban Hilmi Türkmen Úr, Kaposvár testvérvárosának polgármestere, Mustafa Güler, Üsküdar tartomány Kormányzója és Prof. Dr.  M. Emin Arat Úr, a Marmara Egyetem Rektora, valamint munkatársaik, illetve török üzletemberek vettek részt.

A delegáció látogatást tett a Kaposvári Egyetemen is, ahol vezetői fogadás keretében tárgyalták meg a Marmara Egyetemmel való együttműködés kibővítésének lehetőségeit. A vezetői fogadást követően a vendégek Campus vizit keretében tekinthették meg Egyetemünk szervezeti egységeit. Ezzel párhuzamosan Prof. Dr. Ali Köse, a Marmara Egyetem Teológiai Karának dékánja előadást tartott az érdeklődő hallgatóknak és oktatóknak “A vallás jövője a 21. században” címmel.

Február 28-án a török delegációt Prof. Dr. Szávai Ferenc Bőszénfán a Vadgazdálkodási Tájközpont éttermében látta vendégül, miután megtekintették a tenyészkerteket és a trófeagyűjteményt. Az ebédet követően a vendégek Szigetvárra, majd Pécsre indultak, hogy helyi török történelmi emlékhelyeket látogassanak meg.

Utoljára frissítve: 2015. április 19.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat